Skip to main content

Agenda

Laatste nieuws

 • Van rust naar volume

  Dit voorjaar heb ik mij verdiept in de nieuwste ontwikkelingen van de beautywereld. Uiteraard om het allerbeste resultaat voor mijn Beauty`s te behalen. Hierbij staan de lymfe en het zenuwstelsel centraal. Ik hoor je denken... Hoe dan? Ik vertel je er graag alles over.

  Sterker nog, ik ben zo enthousiast over deze nieuwe techniek, die voor een mooie stralende huid zorgt en meer resultaat laat zien bij elke behandeling, dat ik deze manier toevoeg aan elke persoonlijke huidbehandeling.

  Lees meer …

 • 28 november, deze dinsdagavond wil je niet missen

  Dinsdagavond 28 november is mijn trainer en coach Selma te gast bij 100% Beauty. Zij verzorgt voor ons een hele interessante lezing over natuurlijke huidverjonging en het belang van lymfemassage. Zelf zal ik de allernieuwste techniek Spierlifting demonsteren. Ben jij erbij?

  Lees meer …

 • Direct volume met de MesoBoost

  Energie en volume in je huid, dat is wat je direct merkt na de Mesoboost behandeling. Door de huid heel gericht werkzame bouwstoffen aan te bieden maak je jouw collageen flink wakker en krijgt de huid een signaal om nieuwe jonge cellen te maken.

  Lees meer …

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page