• Home
  • 100% Beauty Nieuws

Omdat je er mooi en jong uit wilt blijven zien


Nieuws en tips van de maand


Collageen Glow

Direct een strakkere, gladdere en frissere huid? De No Needle Skin Boost PRX-Therapie activeert in korte tijd de collageen regeneratie processen in de huid en geeft je een instant volume boost en mooie huid glow!

Lees verder

Rood Fruit Collageen Booster

De nieuwe Rood Fruit Collageen Booster is een Multi-vitamine en Collageen booster in één. Dit beautypoeder zou bij elke beauty in de voorraadkast mogen staan wanneer je het behoud van jouw huid belangrijk vindt.

Lees verder

Collageen Draadjes

Boost je huid en verzacht je rimpels met de Collageen Draadlift Behandeling. Nano-Collageen draadjes geven de huid volume en vullen fijne rimpeltjes op! 

Lees verder

Collageen halsverzorging

Help je collageen en elastine opbouwen met de nieuwste collageen hals verzorging. Nano-collageen, hyaluron, peptiden e.a. geven de kwetsbare huid van de hals een flinke oppepper.

Lees verder

Peeling voor de gevoelige huid

Geniet van een mooie egale huid met de nieuwste peeling van PCA Skin, de No Peel Peel. Deze bijzondere peeling kalmeert, hydrateert, verbeterd de huidbarrière terwijl collageenstimulatie aan de gang is.

Lees verder

Annulatiebeleid

We leven in een drukke periode en dan is een behandelafspraak bij mij in de praktijk voor veel van mijn klanten een welverdiend moment voor zichzelf. Een moment om naar uit te kijken, waarin ik alle aandacht voor jou en je huid heb en de behandeling op maat gemaakt is voor jou! Het is fijn om te merken dat jullie zo’n moment waarderen. Mijn praktijkagenda is dan ook behoorlijk vol, waardoor ik klanten moet teleurstellen of op een wachtlijst moet zetten.

Daarom mijn verzoek: bij verhindering van onze behandelafspraak meldt dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak bij mij. Dan kan ik misschien iemand anders blij maken met het vrijgekomen moment in mijn agenda.

  • Als je een behandeling 24 tot 4 uur vooraf aan de behandeling annuleert breng ik 50% van de gereserveerde behandeling in rekening. 
  • Annuleer je korter als u uur je afspraak dan breng ik het gehele bedrag in rekening.
    Wil je deze annuleringskosten voorkomen? Dan mag je ook een vriendin of familielid laten komen.

 Ja, dat klinkt misschien een beetje streng van mij, maar onze afspraak is belangrijk voor mij! Laten we elkaars tijd respecteren en vooral uitkijken naar onze fijne behandelafspraken, want: jezelf blijven, je blij voelen en stralend in de spiegel kijken, dat wil jij toch ook?

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page