Skip to main content

Omdat je er mooi en jong uit wilt blijven zien


Nieuws en tips van de maand


Van rust naar volume

Dit voorjaar heb ik mij verdiept in de nieuwste ontwikkelingen van de beautywereld. Uiteraard om het allerbeste resultaat voor mijn Beauty`s te behalen. Hierbij staan de lymfe en het zenuwstelsel centraal. Ik hoor je denken... Hoe dan? Ik vertel je er graag alles over.

Sterker nog, ik ben zo enthousiast over deze nieuwe techniek, die voor een mooie stralende huid zorgt en meer resultaat laat zien bij elke behandeling, dat ik deze manier toevoeg aan elke persoonlijke huidbehandeling.

Lees verder

28 november, deze dinsdagavond wil je niet missen

Dinsdagavond 28 november is mijn trainer en coach Selma te gast bij 100% Beauty. Zij verzorgt voor ons een hele interessante lezing over natuurlijke huidverjonging en het belang van lymfemassage. Zelf zal ik de allernieuwste techniek Spierlifting demonsteren. Ben jij erbij?

Lees verder

Direct volume met de MesoBoost

Energie en volume in je huid, dat is wat je direct merkt na de Mesoboost behandeling. Door de huid heel gericht werkzame bouwstoffen aan te bieden maak je jouw collageen flink wakker en krijgt de huid een signaal om nieuwe jonge cellen te maken.

Lees verder

Nimue helpt je gehydrateerd de zomer door

Ken je ze nog? De Enzympeel en het Super Hydrating Masker? De Nimue Summerset is een tijdelijke set en bestaat uit deze twee toppers. Help je huid gehydrateerd de zomer door!

Lees verder

Korte zomerbreak

‍Heerlijk toch zomer vieren? Ik doe met je mee.
100% Beauty is nog gesloten voor een korte zomerbreak van donderdag 27 juli t/m maandag 7 augustus. Bestel je beautyproducten op tijd, dan zorg ik dat ze je kant opkomen. 

Natural Needling

Speciaal voor de warme maanden heb ik de Bio-Hydermios lijn uitgebreid voor je. Gun je huid het beste en geniet deze zomer van beschermende antioxidanten uit de zeewereld en voedende & hydraterende ingrediënten uit de plantenwereld. 

Lees verder

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page