Skip to main content

Bio Facial

De 100% natuurlijke anti-aging gezichtsbehandeling van het biologische merk Medex-Quintenstein geeft je huid direct volume, vochtherstel en een luxe verwend huidgevoel. Fijne vochtlijntjes verdwijnen, de huidbarriere versterkt, de huid is gladder en beter in staat vocht aan zich te binden en dit is direct merkbaar.

Cell repair gecombineerd met glamour en luxe

Natuurlijke ingrediënten zoals vitamine A,E,F, mirre, hyaluronzuur, en avocado en rozen e.a. werken effectief tegen de externe factoren van huidveroudering. De luxe behandeling bestaat uit op elkaar afgestemde werkstoffen in laagjes aangebracht met veel massage. Na een behandeling met Quintenstein die op maat gemaakt wordt naar wens en behoefte, voelt je huid aangenaam, gerepareerd en ziet het er stralend en gezond uit. 

Bio Kruidenpeel

Een specialisatie van de Bio Facial behandeling is de Bio Kruidenpeel. Gesteriliseerde kruiden van pepermunt, melisse en heermoes worden aan de behandeling toegevoegd en de huid wordt hiermee gemasseerd. Dit bevorderd de celvernieuwing en collageen productie. Lees hier meer over de kruidenpeeling.

Online natuurcosmetica bestellen

In vakantietijd of als je geen salonbezoek gepland hebt, is het mogelijk ook online je producten te bestellen. Vanaf € 50,00 wordt er kosteloos aan je verzonden. Bestellen doe je via deze link natuurcosmetica.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page