Skip to main content

Beauty Suppletie

We kunnen de huid op allerlei manieren aan het werk zetten met behandelingen, maar voor een stevige huid zijn er ook bouwstoffen nodig. Een bakker kan ook geen brood bakken met alleen een oven. Hij heeft ook ingredi├źnten (bouwstoffen) nodig zoals meel en eieren. Zo werkt het ook met de huid, om een sterke en stevige huid te maken geven we de huid ook bouwstoffen in de vorm van Beautysupplementen.

Nutricosmetics; beautysupplementen gemaakt voor huidverbetering

LavieSage Nutricosmetics zijn hoogwaardige voedingssupplementen van natuurlijke oorsprong. De supplementen zijn zo gedoseerd dat er ook voeding en bouwstoffen voor de huid overblijven. Voor jouw lichaam is de huid het minst belangrijk, en komen de organen en bloedvaten het eerst aan de beurt qua ontvangen van voeding. In de schoonheidssalon vinden we het juist heel belangrijk om de huid van bouwstoffen te voorzien zodat we aan langdurige huidverbetering en huidopbouw kunnen werken.

Ondersteuning bij een behandeling 

De Nutricosmetics SkinBalance & SkinProtect zet je in voor een optimale huidgezondheid. Zo geef je jouw huid alles wat het nodig heeft om optimaal te profiteren van alle anti-aging behandelingen. Wil je ook het bindweefsel verbeteren en verstevigen denk dan aan de SkinBase . Bij alle collageen stimulerende volume behandelingen past de  Skin Boost&Lift het beste. We kunnen samen bekijken bij welk supplement jouw huid het meest gebaat is. 

Voor  het belang van bouwstoffen voor je huid lees je ook dit artikel door:
Bekijk de huid ook eens als een huis

Voor meer Balans in je leven kun je de Sensi balans behandeling inzetten.


En ook ontspannen is heel belangrijk!
Want alleen een ontspannen lichaam geeft voorrang aan een sterke huid bouwen. Ken je de Access Bars ontspantechniek al?

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page