Skip to main content

Laat de kleuren en geuren je helpen naar meer balans

Je kent het geurritueel aan het begin van een behandeling vast wel, het helpt je om heerlijk ontspannen jouw moment in mijn praktijk te starten. Vanaf april kunnen we de geuren inzetten om jouw aangeboren wijsheid te laten spreken. 

Kleurentest 

In maart heb ik de therapeuten training van Altearah mogen volgen. Hierbij heb ik geleerd om de mooie geuren voor je te laten werken. De kleurdiagnose helpt om jouw behoefte in kaart te brengen zodat je meer balans en welzijn kan ervaren in je dagelijkse leven.

We starten met een intentie

Vooraf aan de kleurentest hebben we een kort gesprek waarbij we jouw intentie voor deze sessie formuleren. (Of een doel waar je aan zou willen werken).
Een intentie kan bijvoorbeeld gaan over:
* Doel: meer balans in je leven, dit vertalen we naar de intentie: "ik wil meer balans in mijn leven"
Of
* meer uit je hoofd komen
* gevoelens meer toelaten
Maar ook heel praktisch kun je het inzetten op:
* ik zou graag een nieuwe baan willen
* hoe ga ik om met een fysieke klacht
De mogelijkheden zijn eindeloos om de kleuren en geuren voor je te laten werken.

Hoe gaat het daarna in zijn werk?

Als we jouw intentie in kaart hebben gebracht volgt de kleurentest. Je mag met je ogen dicht 4 kleuren kaarten uitkiezen. Doordat je dit met de ogen dicht doet zetten we de kracht van jouw intuïtie in. De eerste kaart laat zien wat je nu nodig hebt op dit moment. De tweede en derde kaart waar je tegen aan loopt en wat je nodig hebt om te veranderen mbt jouw doelstelling. De laatste kaart laat zien wat het eindresultaat voor je wordt. (het uitzichtpunt)

Ruiken

Hierna ga ik van de kleurenkaarten, de geuren aan je laten ruiken. Je activeert hiermee jouw emotionele geheugen/brein en de geuren gaan we innerlijk onderzoeken. Je geeft me feedback wat er gebeurd in jou, of waar de geur je aan doet denken. Nadat we dit hebben afgerond gaan we de geuren met de bijbehorende thema`s voor je interpreteren en inzetten met de infinity energie techniek.

Energie & Balans 
Infinity techniek

Na deze geursessie mag je plaats nemen op de behandelstoel en dek ik je lekker toe. Met de geuren ga ik nu een energie en balans techniek doen. Als je het fijn vind neem ik je voeten of handen mee met de olie van een van jouw gekozen geuren. Daarna volgt een zachte polariserende aanraking over je lichaam (over de deken) waarbij jouw levensenergie heerlijk gaat stromen. Daarnaast voelt het heel ontspannend, kom je lekker in je lijf aan (grondend) en brengt het je zenuwstelsel in balans.

Naderhand

Na de sessie krijg je een therapeutische olieroller* mee om met een van de kleuren, direct thuis aan jouw thema te blijven werken. Deze roller werkt als een kleine kuur van 14-21 dagen door op jouw intentie. Je bekrachtigd zo de kleurensessie en balans werkt heerlijk door. Als je het fijn vind werk ik ook naderhand mijn complete kleuren advies voor je uit en kun je meer van de emotionele geur en verzorgingslijn thuis inzetten om een aantal weken aan jouw intentie en balans te werken.

* De olie roller breng je aan op het gebied wat bij jouw kleur/geur/thema hoort.
olie roller

Duur en tarief

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten waarbij de olieroller (concentrate) twv € 26,00 in de prijs is inbegrepen.
De kleurentherapie sessie heeft een tarief van € 89,00.
Boek je deze aansluitend aan jouw persoonlijke huidbehandeling dan is het tarief slechts € 59,00. Je upgrade jouw persoonlijke huidbehandeling dan naar een holistic beauty treatment.
Ben jij er al klaar voor om de kleuren als therapie voor je te laten werken?

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page