Skip to main content

Acne en onzuiverheden aanpakken

De ervaring leert dat wanneer we de onzuivere huid willen verbeteren, de huidstofwisseling flink aan het werk gezet moet worden. We combineren meerdere soorten actieve peelingen met hydraterende aromabehandelingen. Dit alles om de talgproductie te normaliseren en het zelfgenezend vermogen van de huid te activeren.

Verbeteren

Wanneer we de probleem- of acnehuid structureel willen verbeteren, word verschillende medicinale zuren peelingen ingezet. De huid wordt na elke behandeling schoner, gezonder en acne vermindert en verdwijnt op den duur. De poriestructuur wordt fijner, roodheid en vlekjes verdwijnen. Om blijvend resultaat te behalen, wordt er veel aandacht besteed aan gezondheid, voeding en lifestyle.

Samen

Onzuiverheden en acne opruimen doen we samen. Ik verwacht tijdens de acne aanpak dat je thuis de producten gebruikt die dezelfde boodschap aan de huid geven als dat ik in de salon doe, namelijk opruimen en normaliseren. Het thuis advies wordt op maat geadviseerd en bestaat minimaal uit: huidreiniging, huidverzorging en een probleemoplosser. Meestal is ook een inwendig supplement voor de huid ook noodzakelijk. Ik vertel je er graag alles over.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page