Skip to main content

Telefonisch contact

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten in het instituut is voor mij een vanzelfsprekendheid. Daarom staat mijn telefoon gedurende de dag op stil. Wanneer je een boodschap voor me inspreekt probeer ik je zo snel mogelijk terug te bellen. Het is mogelijk een bel-advies afspraak te maken, dan hou ik mijn agenda vrij om je te woord te staan.

Belafspraak of afstandsmeting

Bij een bel-advies afspraak kan ik al je wensen met je doornemen. Het is zelfs mogelijk huidverzorging, beauty suppletie of de sensi balans middelen voor een goede weerstand voor je door te meten, zodat je ook thuis vooraf aan je behandeling aan jouw resultaat kunt gaan werken. Ik kan de nodige producten voor je posten zodat je snel kunt genieten van een mooie stralende huid.

Nooit eerder bij 100% Beauty geweest?
Virtuele Tour 

Klik hier voor de virtuele tour van 100% Beauty. Als je het erfje op gaat met de tour, kun je tevens binnen in het instituut een kijkje nemen!

Annulatie beleid

Bij 100% Beauty hanteer ik een annulatie beleid van 24 uur. Zeg je jouw afspraak af binnen deze tijd, dan ga ik kijken of ik jouw plekje kan opvullen. Als dit niet lukt bereken ik 50% van jouw behandeltarief.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page