Skip to main content

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten is voor mij een vanzelfsprekendheid en goede service is daar onlosmakelijk mee verbonden. Op dinsdag en donderdag kun je gebruik maken van het service-uur. Dat uur (van 12.30 tot 13.30 uur) hou ik mijn agenda helemaal vrij om optimale service te kunnen bieden. 

Direct telefonisch contact

Tijdens het service-uur kun je mij persoonlijk telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, voor overleg over een behandeling, voor advies en voor allerlei vragen die met 100% Beauty te maken hebben. Ook kun je in dat uur de salon binnenlopen om verzorgingsproducten op te halen. Het uur gebruik ik bovendien om jullie mails te beantwoorden.  

Als ik de telefoon niet aan kan nemen, spreek dan mijn voicemail in en dan bel ik je z.s.m. terug. Wanneer ik een dag niet aanwezig ben, bijvoorbeeld voor het volgen van een training of cursus, maar ook tijdens mijn vakanties, vervalt het service-uur uiteraard. Dat meld ik ruim van tevoren.         
VAKANTIE SLUITING ZATERDAG 17/12/21 T/M MAANDAG 3/1/22

Virtuele Tour van buiten naar binnen bij 100% Beauty

Klik hier voor de virtuele tour. Als je het erfje op gaat met de tour, kun je tevens binnen in het instituut een kijkje nemen.

Zomervakantie/sluiting

Van zaterdag 31 juli t/m dinsdag 17 augustus is de praktijk gesloten.

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page