Skip to main content

Annuleren

We leven in een drukke periode en dan is een behandelafspraak bij mij in de praktijk voor veel van mijn klanten een welverdiend moment voor zichzelf. Een moment om naar uit te kijken, waarin ik alle aandacht voor jou en je huid heb en de behandeling op maat gemaakt is voor jou! Het is fijn om te merken dat jullie zo’n moment waarderen. Mijn praktijkagenda is dan ook behoorlijk vol, waardoor ik klanten moet teleurstellen of op een wachtlijst moet zetten.

Daarom mijn verzoek: bij verhindering van onze behandelafspraak meldt dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak bij mij. Dan kan ik misschien iemand anders blij maken met het vrijgekomen moment in mijn agenda. En als je een behandeling 24 uur of korter annuleert, breng ik 50% van de gereserveerde behandeling in rekening. Wil je deze annuleringskosten voorkomen? Dan mag je ook een vriendin of familielid laten komen.

 Ja, dat klinkt misschien een beetje streng van mij, maar onze afspraak is belangrijk voor mij! Laten we elkaars tijd respecteren en vooral uitkijken naar onze fijne behandelafspraken, want: jezelf blijven, je blij voelen en stralend in de spiegel kijken, dat wil jij toch ook?

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page