Skip to main content

Ervaringen van onze vaste klanten

Bescherming van binnenuit

Naam: Imka van der Vegte
Leeftijd: 48

Ik gebruik sinds een maand of vijf producten van LavieSage; Skinbalance en Skinprotect. Ik merk dat hoewel ik een heel lichte huid heb die snel verbrand, dat ik sindsdien in de zomer niet meer verbrand ben. Mijn huid voelt goed doorvoed en goed verzorgd aan. Ook ben ik recentelijk geopereerd aan mijn arm en er vond snel herstel zonder pijn plaats. ik weet niet of dit allemaal te danken is aan LavieSage, maar het zal vast wel helpen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

Gezonde uitstraling

Naam: Sandra
.

Het is een beetje een rare gewaarwording met het "bruisende" masker op je gezicht.
Je voelt het al wat prikkelen als het opgebracht wordt..en dan als het masker zachtjes wordt aangedrukt voel je het "prikken en bruisen".Het resultaat vond ik echt heel mooi.

Weer roze wangen en een hele zachte huid. Een gezonde uitstraling zeg maar!
Nu een week later voelt mijn huid nog steeds zacht en zie ik er gezonder uit.
Zeker voor herhaling vatbaar. 

Passie

Naam: Janita Spiensma
.

Ik ervaar Cindia als een hele profesionele beauty specialist, die erg veel te bieden heeft.
Ze is erg kundig in haar vak, ze kan goede analyses maken, en met de juiste oplossingen komen. En nog het belangrijkste is dat je echt kan merken dat ze het vanuit haar passie en haar hart doet. Ik ga met heel veel plezier naar haar toe en ben altijd erg blij met het (directe) resultaat!!

Stralende huid

Nathalie Schouten

Net na de zomer heb ik een TCA peeling gedaan bij 100% Beauty. Cindia legt van te voren goed uit wat je kan verwachten. Ik was dus goed voorbereid op wat er ging komen. Laag voor laag werd de peeling aangebracht, het is gevoelig, maar zeker goed te doen.

De nazorg voor mijn huid kreeg ik op papier mee, zo wist ik thuis ook goed wat mij te wachten stond. Na een paar dagen ga je licht vervellen, daarna iets meer. Ondanks de kleine velletjes zag je al snel resultaat. Een mooie stralende en goed doorbloedde huid. Sinds de peeling is mijn huid schoner gebleven. Ik ben er erg blij mee!

Mooiere huid

Naam: Inky Allessie
.

Wallen, rimpels, een matte teint… Nee, liefdesverdriet, zorgen en slaapgebrek doen je huid geen goed. En tja, wanneer je de veertig eenmaal gepasseerd bent, draagt de zwaartekracht ook niet echt bij tot een fijn spiegelbeeld.  Time flies, zelfs wanneer je geen fun hebt. En tijd laat vreselijke sporen na... Maar gelukkig, Cindia heeft een fantastisch plan de campagne.

We zijn nu nog niet eens halverwege het traject en ik ben me werkelijk rot geschrokken van de ‘tussenstand’. Wat een verschil! Hoe confronterend zijn de foto’s, het keiharde bewijs dat alle inzet van Cindia en mij zo’n vooruitgang teweegbrengt. Je ziet het altijd zo leuk in de bladen, die foto’s van voor en na. Nu staan die bewijzen gewoon op mijn pc en ik zie met eigen ogen wat ik al in de spiegel dacht te zien.
Mijn huid is al zoveel mooier! De rimpels minder diep, de teint écht zichtbaar stralender. 100%beauty ben ik dan misschien nog niet, maar voorbij de toepasselijke 40 procent zeer zonder twijfel! Cindia, je bent niet alleen een geweldig persoon, maar je bent vooral grenzeloos goed in je vak! Mijn zelfvertrouwen blijft groeien, mijn vertrouwen in jou is onomstotelijk en staat als een rots. You’re the best!

Frissere huid

Petra van Boeijen
.

Ik heb een kuur voor natuurlijke huidverbetering en huidvernieuwing gehad bestaande uit 2 x Nimue TCA peelings en 4 x Nimue microneedling gericht op de huidstructuur verbeteren, het collageenproces stimuleren en algehele versteviging. Ik heb de behandeling ervaren als prettig en persoonlijk. Er werd genoeg tijd genomen voor de behandeling, en tijd zowel voor als na de behandeling in de vorm van een praatje. Ik zie dat mijn huid, mooier en frisser is geworden en ik zie dat de poriën fijner zijn.

Inwendige ondersteuning

Jeanet Hulleman
Leeftijd: 46

Op aanraden van Cindia ben ik vorig jaar begonnen met het Laviesage collageenpoeder. Ik vond mijn kaaklijn wat slap en het volume in de wangen was afgenomen. Na een aantal maanden werd de huid steviger. Daarna hebben we besloten een aantal elastinebehandelingen te doen.De huid onder de ogen ziet er gladder uit, evenals die van mijn wangen. Voor het onderhoud gebruik ik nu de Base en icm de gezichtsbehandelingen blijft de huid er mooi en rozig uitzien.

Anti-aging

Naam: Annemieke
Leeftijd: 40

Behandeling(en) die ik heb ondergaan zijn: softlaser voor de lijntjes onder mijn ogen, peelings, elastine infusion en mesoporatie. Ik ben geweldig tevreden met de behandelingen van 100 % beauty!! Wat ik ook doe, als ik wegga zie ik altijd resultaat. 100% beauty biedt behandelingen die echt iets voor je doen…de kuur met de softlaser voor de lijntjes onder mijn ogen heeft echt geholpen, mijn oogopslag is frisser en dat geeft meer zelfvertrouwen. 

De voedingsadviezen en supplementen maken het plaatje compleet.100% beauty bied je een holistische benadering in de vorm van behandelen, voedingsadviezen, supplementen (MET huidscan om de conditie van binnen te meten) en producten!!

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page