100% Beautyblog

Serum tweetal voor een mooie gezonde huid

Een mooie gezonde huid met dit serum tweetal. De serums Vitamine A en Vitamine E geven je huid deze winter een ware boost, zodat je huid de koude goed kan weerstaan.

De Medex Natuurcosmetica bieden je huidtherapie in een flesje. Ideaal voor elke vrouw die op korte termijn verbetering zoekt of als jouw huid het in de winter wat moeilijker heeft. Je kunt de vitamine serums een paar weken als therapie inzetten of blijvend gebruiken als constante stimulans om een gezonde en mooie huid te krijgen. 

 Serum Vitamine E

Een zijdezachte, mooie gehydrateerde huid doordat Vitamine E een positief effect op de micro-bloedcirculatie heeft. De huid wordt mooi rustig, want Vitamine E is een krachtige radicaalvanger (antioxidant). Aangetaste huid herstelt snel door het stimulerend effect van Vitamine E op het natuurlijk herstelmechanisme van de huid. Voor ieder huidtype, maar zeker ook voor de rijpere huid, helpt Vitamine E bij de natuurlijke bescherming tegen UV-straling. 

 Pro-Vitamine A

Deze 100% natuurlijke, plantaardige bron van pro-Vitamine A gewonnen uit wortel wordt door enzymen van de huid omgezet in Vitamine A (Retinol). Vitamine A is pure Anti-Aging, want het stimuleert de wederopbouw van de huid, brengt de talgproductie in balans en voedt de collageencellen. Het serum herstelt de elasticiteit en helpt de huid zacht en glad te worden en te blijven.. Doordat het vochtherstellend en barrière opbouwend is, is het geschikt voor ieder huidtype, maar met name voor de tere en schilferige huid.

Samen sterk

Vitamine A heeft een sterke synergie met Vitamine E en vormen daarom samen een antioxidatief. Het versterkt de afweer van de huid en is samen een super duo vooral in de koudere maanden, doordat het doorbloedend, herstellend en beschermend tegelijk werkt.

Jubileum aanbieding

Tot 29 februari kun je gebruik maken van de jubileum aanbieding van € 99,00 op dit Serum tweetal. De serums hebben los een tarief van € 62,50

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit
Ik ga akkoord met Gebruiksvoorwaarden
Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page