100% Beautyblog

Nieuw: cellulaire energie voor je huid

Nieuw in het assortiment van 100% Beauty is het SkinMaster Cellulaire Energie Serum. Dit is een uniek serum dat naast een bijzonder direct effect een héél belangrijk verstevigend effect op termijn heeft.

Cellular Energy Complex

De naam Cellular Energy Complex Serum geeft al direct het meest bijzondere effect van het serum aan: het verhoogt namelijk de productie van energie in de cellen met 170%. Dit houdt in dat de fibroblasten 170% méér capaciteit hebben om collageen en elastine te kunnen produceren.

Bouwstoffen

Tot voor kort waren we uitsluitend bezig om voldoende bouwstoffen voor collageen en elastine diep de huid in te krijgen om tot een grotere productie te kunnen komen. Dit had, zeker in combinatie met behandelingen die de collageenproductie stimuleren, het nodige effect, echter, de resultaten liepen enorm uiteen. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor was dat er geen evenredige hoeveelheid cellulaire energie aanwezig was om de hoeveelheid extra beschikbare bouwstoffen om te zetten in collageen of elastine.Energie verhogen

Tot voor kort kon men alleen met speciale salonbehandelingen de cellulaire energie verhogen, maar er was geen mogelijkheid om dit nieuw verworven niveau in cellulaire energie vast te houden met behulp van thuisverzorging. Door de introductie van het SkinMaster Cellular Energy Complex Serum kun je de energieboost vanuit de koudlaser of carboxy energie behandelingen op niveau houden en zelfs verhogen.

Belangrijk nieuwe generatie hyaluronzuur: glycohyal

De verschillende afmetingen hyaluron van het patent Glycohyal geven verschillende opdrachten aan de cellen: 

  • Op het niveau van de fibroblasten (diepere huidlaag/ lederhuid): om lichaamseigen hyaluronzuur te helpen aanmaken om rimpels te voorkomen.
  • Op dermaal (diep) en epidermaal (ondiep) niveau om hydratatie te behouden in beide huidlagen.
  • Op epidermaal niveau om transepidermaal vochtverlies te voorkomen (TWL), en dus volume vast te houden.
  • Op dermaal niveau geeft het de boodschap aan de cellen om collageen en elastine aan te maken.

En dat geeft de volgende resultaten al na 30min na opbrengen:

  • 15% meer hydratatie: volume
  • 10% meer huidelasticiteit: lifting
  • 14% afname rimpeldiepte
  • al deze resultaten verhogen met verloop van tijd

Wanneer inzetten?

Als we gaan kijken naar wanneer en onder welke omstandigheden een dergelijk product het beste kan worden gebruikt, dan is het antwoord: altijd en voortdurend. En op de vraag wie dit product zou moeten gebruiken, is het antwoord: Iedereen, altijd en voortdurend. Al zouden we geen enkele salonbehandeling ondergaan; de staat en de kwaliteit van onze huid is altijd afhankelijk van de aanwezigheid en hoeveelheid aanwezige cellulaire energie.

Meer energie = meer resultaat!

Voor elke van 100.000 celfuncties die onze cellen per seconde moeten uitvoeren is cellulaire energie nodig. Er is dus niets in ons lichaam dat niet afhankelijk is van de hoeveelheid cellulaire energie die we op elk moment hebben. Mensen die wél speciale stimulerende salonbehandelingen ondergaan hebben het zeer zeker nodig om de regeneratie die van de behandeling uitgaat te kunnen volbrengen.<

Gebruik en tarief

Twee maal daags direct na het reinigen aanbrengen en volgen met de producten die je normaal gebruikt. Deze zullen dankzij het serum beter tot hun recht gaan komen. Het product heeft een enorm effectieve penetratie en kan, indien gewenst zelfs over make-up worden aangebracht om je look een opfrisser te geven. In dit geval breng je het serum licht kloppend over de make-up aan. Je make-up zal niet uitlopen.
Tarief cellulair energie serum 50ml € 69,00

Meer lezen over collageen bouwen en hoe dit werkt met energie? Lees ook mijn artikel collageen bouwen.

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL175533763B01

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit
Ik ga akkoord met Gebruiksvoorwaarden
Copyright @ 100% Beauty