100% Beautyblog

Pigmentvlekjes opruimen met Natural glow needling

100% Beauty heeft een nieuwe bijzondere natuurlijke behandeling in haar assortiment die zorgt voor een mooie gezonde uitstraling en pigmentvlekjes in de huid helpt opruimen!

Natuurlijk sponsmateriaal

Bij de Natural Glow Needling wordt de huid na het reinigen en de liftmassage van de soft laser behandeld met miljoenen microscopisch kleine natuurlijke sponsdeeltjes vermengd met een Vitamine Glow Hyaluron serum. Na de Glow behandeling volgt een heerlijk verkoelend hydraterend masker en de nek en schouders worden gemasseerd.

Sponsdeeltjes

De minideeltjes van sponsmateriaal uit de zee zijn ontkalkt en kunnen zich daardoor volzuigen met werkzame stoffen. Deze deeltjes voelen een beetje als een peeling met korreltjes en worden zacht in de huid gewreven. Hier blijven de sponsdeeltjes 24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en na deze tijd vallen ze er vanzelf uit. (Mede doordat je de huid weer gaat reinigen). Het bijzondere van deze uren na de behandeling is dat de werkstoffen al deze uren aan de huid worden afgegeven en er dus een intensiever en langere werking ontstaat. Er wordt langer het signaal gegeven van collageen opbouw en pigment aanpak. 

Vitamine C & Arbutin als pigmentremmende stoffen

Het serum wat gebruikt wordt in de behandeling bevat naast vitamine C (collageenbooster) en arbutin die samen pigmentschade in de huid opruimen, ook hyaluron, ginseng en peptides. Ook zit er een peptide in dat een ontspannend effect op de huid heeft (net als botox maar dan de natuurlijke variant). Kortom allerlei werkzame stoffen om een mooie huid van te maken. Dit zie je ook direct na de behandeling aan een mooie gezonde huidgloed.

Hyaluron-goud collageenmasker mee naar huis

Na de behandeling mag je de huid een gehele dag met rust laten. goud collageenmaskDus niet reinigen, je mag alleen de volgende dag een SPF opdoen gedurende de dag, want de glow sponsdeeltjes zijn nog steeds werkzaam en die werking willen we laten voortduren. Voor de volgende avond krijg je een masker mee naar huis om de volgende avond je huid nogmaals een collageen boost te geven. Zo heb je optimaal effect van deze boostbehandeling.

 Tarief:

De Natural Glow Needling behandeling duurt 60 minuten en heeft een tarief van € 109,50.
Het Collageen Masker t.w.v € 12,50 tot 31 maart cadeau.

Pigment kuur

Deze nieuwe behandeling werkt door de pigment opruimende werking zeer succesvol op kleine pigmentvlekjes.Het behandelritme is elke 3 weken waarbij we thuis het vitamine C serum inzetten. 
Bij het boeken van een kuur van 4 behandelingen (in 12 weken tijd)
Inclusief vitamine C serum cadeau t.w.v. € 62,50 ontvang je op deze kuur 15% kuurkorting.
Het actie tarief is € 425,00.

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL175533763B01

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit
Ik ga akkoord met Gebruiksvoorwaarden
Copyright @ 100% Beauty