100% Beautyblog

Collageen

Collageen bouwen hoe doe je dat eigenlijk?

Bouwstoffen

Om een jongere huid te bouwen, kunnen we de huid op verschillende manieren aan het werk zetten, denk aan bindweefselmassage, mesoneedling e.d. Maar dat is slechts één moment waarbij de huid aan het werk gezet wordt. Het daadwerkelijke bouwen aan je huid gebeurt thuis. Daar zijn bouwstoffen voor nodig. Bouwstoffen via de huid bijvoorbeeld door een transdermaal vitamine C serum (bouwt collageen op van buiten naar binnen) maar ook bouwstoffen die je slikt bijvoorbeeld de SkinBase (bouwt sterk bindweefsel van binnen naar buiten).

Meer energie = meer bouwen

Naast de bouwstoffen is ook energie in de huid belangrijk. Sterker nog; er moet zich net zoveel energie in de huid bevinden als dat er bouwstoffen aanwezig zijn. Ik licht het toe met een voorbeeld:
Een banketbakker wil brood bakken en daarvoor heeft hij bouwstoffen nodig zoals bloem, water, boter, zout en gist. Met deze ingrediënten mengt hij zijn deeg en na het rijzen gaat het deeg de oven in. Maar als de electra uitvalt, werkt de oven niet, want er is geen energie. Dan wordt er ook geen brood gebakken. Zo werkt het ook in de huid.

Recept om collageen te maken in de huid

Om volume te maken of te behouden in de huid is het belangrijk dat het lichaam voldoende collageen kan aanmaken. Bouwstoffen voor collageen zijn vitamine C samen met aminozuren die zich in je lichaam bevinden. Nu heeft het lichaam ook energie nodig, want een uitgeput of gestresst lichaam geeft geen voorrang aan een sterke huid bouwen maar gaat in de overlevingsmodus.

Meer energie

Om meer energie in je lichaam te krijgen kun je bijvoorbeeld sporten, yoga beoefenen of in de sauna duiken. Dat wil alleen niet per se zeggen dat de energie ook in huid voldoende aanwezig is. Je kunt in de salon een behandeling ondergaan met de soft laser of met de carboxy energie therapie die het energieniveau van de huid verhoogt. Maar ook dit zijn maar momenten. De beste manier om dagelijks je cellulaire energie te verhogen is het nieuwe Skin Master Cellulaire Energie Complex serum twee keer per dag als transdermaal serum in te zetten om je energieniveau met 170% te verhogen.

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL175533763B01

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 15.00
Donderdag 11:00 - 16.00
Vrijdag 9:00 - 16.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Copyright @ 100% Beauty