Skip to main content

28 november, deze dinsdagavond wil je niet missen

Dinsdagavond 28 november is mijn trainer en coach Selma te gast bij 100% Beauty. Zij verzorgt voor ons een hele interessante lezing over natuurlijke huidverjonging en het belang van lymfemassage. Zelf zal ik de allernieuwste techniek Spierlifting demonsteren. Ben jij erbij?


Spierlifting

Dit voorjaar heb ik het Nazarov BMS (Biomechanische Stimulatie) Massage apparaat opgenomen in het assortiment. Deze mooie massagetechniek kan de lymfestroom en het zenuwstelsel helpen, zodat je vanuit rust beter en effectiever aan jouw jongere huid (volume) kunt werken. Maar nog veel bijzonderder; dit apparaat lift ook de spieren.

Dieper als je collageen

Binnen de natuurlijke huidverjongingsbehandelingen werken we voornamelijk op de aanmaak van collageen, elastine en bindweefsel. De verminderde aanmaak en mindere kwaliteit van deze vezels is een belangrijke oorzaak van huidveroudering, huidverslapping en daardoor het ontstaan van rimpels.

Maar wist je dat ook de spiertonus hier een grote invloed op heeft, en dat wordt vaak vergeten. Het grote voordeel van het werken op spieren, is dat spieren je hele leven lang zich kunnen herstellen en getraind kunnen worden. 

Nazarov BMS

De Biomechanische training van Nazarov (BMS) is een effectieve spierlifting die de oorspronkelijke vorm van de
gezichtsspieren herstelt en zo rimpels vermindert en elimineert. Deze zeer precieze vorm van massage is ontwikkeld en gepatenteerd door Dr. Nazarov, medisch directeur van het Olympisch Gymnastiekteam van de USSR in de jaren 80. Het is een 100% niet-invasieve, aangename behandeling en de resultaten zijn merkbaar vanaf de eerste sessie.

De Nazarov BMS-behandeling slaagt erin om alle spieren van het gezicht snel en effectief te trainen door middel van trilling en massage. Deze behandeling is tot 100 keer effectiever dan welke handmatige oefening dan ook en bereikt zelfs spieren die met andere methodes moeilijk te trainen zijn. De spieren van het gezicht laten een omkering van de effecten van de tijd zien en daarom bereiken we een echte en natuurlijke gezichtsverjonging.

Een extra pluspunt van deze behandeling is dat behalve de spieren zich weer in hun natuurlijke vorm en tonus herstellen,  ook de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine wordt verhoogd.

DermExpert en Demo

Deze avond enthousiasmeert Selma je ook over de DermExpert transdermale cosmetica producten, want de conditie van alle verjongingseiwitten in de huid kunnen ook via deze mooie producten bëinvloed worden. En we hebben deze avond een model geregeld waarop we het Spierliften mogen demonstreren en je zelf direct kunt zien en ervaren wat een bijzonder techniek dit is.

Dinsdagavond 28-11-23 19:30-21:00

Ben jij erbij deze avond? Geef je dan alvast op!

Met deze datum is de eerder geplande datum van 19-9-23 komen te vervallen.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page