Skip to main content

Direct volume met de MesoBoost

Energie en volume in je huid, dat is wat je direct merkt na de Mesoboost behandeling. Door de huid heel gericht werkzame bouwstoffen aan te bieden maak je jouw collageen flink wakker en krijgt de huid een signaal om nieuwe jonge cellen te maken.


Turtle Pin

Met de cosmetische Mesotherapie techniek van 100% Beauty worden werkstoffen op een pijnloze manier, met behulp van een zogenaamde turtlepin oppervlakkig in de huid gebracht. De 19 Nano naaldjes (op de turtlepin), worden loodrecht op de huid geplaatst en maken zo microscopische kleine kanaaltjes in de huid. Deze naaldjes werken door, op de exacte huiddiepte waar de cellen zitten die voor volume en elasticiteit zorgen (collageen en elastine aanmaak).

Hyaluron en peptiden

De werkstoffen (die in het reservoir van de turtle pin zitten) geven direct op de plek waar ze hun werk moeten doen hun boodschap af. Het opname vermogen van de werkstoffen is op deze manier tot 30 keer hoger dan bij het normaal op de huid aanbrengen van werkstoffen. Welke werkstoffen gebruikt worden hangt af van jouw huidwens. De behandeling wordt gecombineerd met de koud laser voor extra energie of een collageen huidmasker voor extra hydratatie. (Beide kan natuurlijk ook)

Eenmalig mooi maar in kuurverband een ware collageenboost 

MesoBoosting eenmalig geeft een tweetal weken een mooi "plumping" volume effect. Zet je de Meso in als kuur in, dan kom je 5 keer snel achter elkaar en heeft jouw huid hier 6 maanden plezier van. Ook wordt de collageen aanmaak dan langdurig gestimuleerd en bouwt het effect zich zelfs na de kuur nog maanden lang op.

Ervaren?

Wil jij de MesoBoost eens ervaren? Vraag ernaar bij jouw volgende huidbehandeling, dan maken we deze techniek onderdeel van jouw persoonlijke huidbehandelingen
Tarieven:
60 min. volume huidbehandeling € 125,00
75 min. volume huidbehandeling € 155,00

Pakket MesoBoost
Meso in kuurverband van 5 behandelingen in 5-10 weken € 599,00. (5 x 60 min.)
Bij dit pakket is het Cellulair Energie Hyaluron Serum twv € 69,00 inclusief bij de prijs inbegrepen.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page