Skip to main content

Van rust naar volume

Dit voorjaar heb ik mij verdiept in de nieuwste ontwikkelingen van de beautywereld. Uiteraard om het allerbeste resultaat voor mijn Beauty`s te behalen. Hierbij staan de lymfe en het zenuwstelsel centraal. Ik hoor je denken... Hoe dan? Ik vertel je er graag alles over.

Sterker nog, ik ben zo enthousiast over deze nieuwe techniek, die voor een mooie stralende huid zorgt en meer resultaat laat zien bij elke behandeling, dat ik deze manier toevoeg aan elke persoonlijke huidbehandeling.


Gespannen spieren

Wat ik vaak van mijn cliënten hoor is, dat men behalve voor een mooie stralende huid, ook komt voor een stukje Me-Time en goed voor jezelf zorgen. We staan vaak aan, hebben het druk en er wordt bijna altijd wel iets van ons verwacht. Dat zorgt ervoor dat we gespannen spieren hebben en het soms best even duurt voordat je meer ontspannen in de behandelstoel ligt. Nu ken je mij, ik wil graag het maximale uit je huid halen en daarbij speelt ontspanning een hele grote rol.

Zenuwstelsel 

Wanneer we gespannen zijn (of zijn geweest) is ons actieve zenuwstel het meest alert en is je huid minder toegankelijk om mooie boodschappen te ontvangen. Bijvoorbeeld de boodschap om collageen aan te maken voor meer volume. Door je zenuwstelsel een handje te helpen met mijn nieuwste BMS lymfeprogramma help ik jouw zenuwstelsel naar de rust fase toe, zodat mijn behandelingen meer en sneller resultaat geven.

Prettige massage

Naast het feit dat het enorm prettig voelt, helpt het de microcirculatie en lymfestroom optimaliseren. Het helpt tevens jouw zelfhelend vermogen van je hele lichaam. En wanneer je dit in het begin van een behandeling toepast, ontspant het zenuwstelsel en worden eventuele afvalstoffen die in het weefsel opgeslagen liggen beter afgevoerd. De massage wordt uitgevoerd op het decolleté, nek, hals, gezicht, oren en hoofdhuid en duurt rond de 10 minuten.

Enkele reacties:
"Dit voelt echt enorm ontspannend"
"Ik voel zelfs mijn buik warm worden"
"Ik word helemaal zen van deze trillingen"
"Ik voel het tot in mijn tenen"

75 minuten of 90 minuten

Omdat ik jou de allermooiste huid gun en ik de rust en kwaliteit van de behandeling wil waarborgen, duurt jouw persoonlijke huidbehandeling vanaf september wellicht wat langer. De behandelingen van 60 minuten komen hierbij te vervallen. 
Heb je hier vragen over of wil je mij hierover spreken, bel me dan gerust even. Ik enthousiasmeer je natuurlijk graag om deze mooie techniek te ervaren.

Tarief 75 minuten € 155,00
Tarief 90 minuten € 185,00

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page