12,5 jaar jubileum

Ik weet het nog goed...  23 januari 2010.
100% Beauty had haar eerste open dag in Laren op het Zevenend 57 op de 1e etage.  Best spannend om te ondernemen in een ander gebied. Ik was natuurlijk de Amsterdamse consument gewend en ging me nu richten op alle Gooise beauties ;-)

Succes

Mijn eerste open dag bestond uit allerlei demo behandelingen om de huid te laten stralen, waarbij je een kijkje in de praktijk kon nemen en kon kennismaken met mij en mijn visie. Deze dag was zo ontzettend leuk en echt een succes. Behalve de 30 geïnteresseerde (toekomstige) klanten kwam er zelfs een journalist langs om een stukje te schrijven voor de plaatselijk krant.

Verhuizingen

Na 2,5 jaar kwam de beneden verdieping op het Zevenend vrij en ben ik met 100% Beauty verhuisd naar een ruimere werkplek. Wat een genot, werken in een grotere ruimte! Ik kon ook eindelijk mijn wasmachine in het pandje te zetten. Wat een luxe, ik hoefde niet elke dag meer de was mee te zeulen.

 

6

Weer 5 jaar later kreeg ik de mogelijkheid om te verhuizen naar het mooie pandje op de Beemsterboerstraat 6 B in Huizen. We hebben hard gewerkt en geklust om er een mooie ruimte van te maken. Maar ik ben er nog elke dag zo dankbaar voor!

 

5

eindresultaat

Doordat ik in de loop van de tijd meer ruimte tot mijn beschikking had, was de keuze al snel gemaakt, om me meer te specialiseren in alle technieken van de natuurlijke huidverjongingsmogelijkheden. 

Totaal aanpak

Er was ook meer ruimte om alle producten te laten zien en ook de ontwikkelingen op dit 'verjongingsgebied' volgden elkaar in rap tempo op. Al vrij snel ervaarde ik, dat verbetering voor langer termijn verkrijgen én te behouden meer vraagt dan één huidbehandeling in de zes weken. Ik ben dit verder gaan onderzoeken en heb me hier verder in geschoold. Welke verjonginsprocessen kun je bijvoorbeeld onder handen nemen. Hoe vaak heeft de huid een actieprikkel nodig. En welke voeding hoort dan daarbij om het allerbeste resultaat te behalen. 
Op die manier is de Holistische 100% Beauty Totaal aanpak toen ontstaan.

Zoals jullie weten raak ik nooit uitgeleerd!

Ik neem jullie even mee...
met een praktijkvoorbeeld

Jennifer (45 jaar) heeft een mooie gezond huid maar ze merkt dat ze wat volume mist in de huid en ze ziet wat eerste rimpeltjes ontstaan bij het mondgebied. We hebben een eerste huidbehandeling ingezet en ik heb haar huid kunnen beoordelen en analyseren. Daarnaast is ze naar de collageen huidscan dag geweest en daarin zien we dat ze vooral in de diepere huidlagen collageen mist.

Om collageen te activeren, hebben we een speciale techniek MesoNeedling ingezet. Maar voordat we dit zijn gaan doen, wilden we zeker weten dat er ook collageen opgebouwd kan worden. (Op de scan zagen we dat ze collageen mist). Ik kan in de salon hele mooie technieken inzetten, maar de huid zelf moet dat collageen gaan aanmaken. (Collageen zit helaas niet in het apparaat). Om goed en stevig collageen te activeren, spreken we het zelfhelend vermogen van de huid  aan en daarvoor heeft de huid de juiste bouwstoffen nodig.

In de praktijk betekent dat, dat we één maand voor haar eerste behandeling zijn gestart met een specifiek beautysupplement , wat voor deze bouwstoffen zorgt. Dit superfood poeder heeft ze gedurende de gehele kuur gebruikt. Zo zorgen we ervoor dat als we de huid aan het werk zetten met de MesoNeedling, de huid ook daadwerkelijk een goede kwaliteit collageen kan maken en zo volume opbouw gaat laten zien.

Deze behandeling hebben we een drietal keer in drie maanden tijd gedaan, waarna je zelfs pas na die drie maanden het resultaat echt gaat zien. Collageen opbouwen duurt gewoon minstens 6 weken. Het resultaat ontstaat daarom pas later. Zo`n  behandelkuur heeft een resultaatfase van soms wel zes maanden na de laatste behandeling.

We hebben dit ook thuis ondersteund met de therapeutische natuurlijke huidverzorging van MEDEX, o.a. met het Vitamine C serum, want ook vanaf de buitenkant kun je dit collageen opbouwende proces optimaal ondersteunen en activeren. 

Wat zo leuk is, is dat bij de tweede behandeling Jennifer al ging merken dat haar huid er gezonder en rozer uit ging zien en bij de derde behandeling zagen we dat er meer volume bij de wangpartij zichtbaar was. Na haar derde behandeling heb ik haar aangeraden om voorlopig door te gaan met alle thuisadviezen, want juist de maanden die hierna komen zijn zo belangrijk. Je gaat dan eigenlijk pas de resultaatfase in en de huid kan de extra voeding juist dan goed gebruiken. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter het eindresultaat.

Toen de kuur van Jennifer beëindigd was, heb ik haar pas na acht weken weer gezien voor haar onderhoudsbehandeling. Haar huid zag er gezond uit, het hele  mondgebied was verbeterd, en de rimpeltjes in dit gebied aanzienlijk zachter geworden. Geheel op natuurlijke wijze! Jennifer is dan ook super tevreden!

Om op deze manier met jullie te werken is zo fijn en het doet me altijd zo goed de blije beauty gezichtjes te zien.

Juist door op alle aspecten tegelijk in te zetten geef je de huid naast de salonbehandeling (actieve prikkel) ook dagelijks een boodschap om collageen op te bouwen. Je versterkt de boodschap van binnen naar buiten (beautysupplement) en van buiten naar binnen (Vitamine C serum).
Een ware  investering in een mooi stralende huid op lange termijn. 

Iets voor jou?

Wil jij ook op een natuurlijke manier aan bijvoorbeeld je rimpels werken? Dan is dit het juiste moment want je kunt nu ook gebruik maken van mijn mooie jubileumaanbiedingen.
Aanbieding 1 Elast Implant lees je hier
Aanbieding 2 Toning Up Massage lees je hier

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page