Skip to main content

Nieuw Toning Up Massage

Ga verslapping tegen met de nieuwste verstevigende Toning Up Massage! Bij deze heerlijke massage pak ik de slapper wordende gezichtspieren effectief aan. En... deze massage is nog prettig ook! 

Gezichtscontouren

Het bot-en spierweefsel geeft samen met het vetweefsel vorm en contour aan het gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het botweefsel, vetweefsel zakt of verdwijnt en onze spieren worden helaas slapper. In het instituut zetten we de Toning Up Massage in rap tempo in, dit om de conditie van het spierweefsel te verbeteren en versterken.

toningup

Uitgebreide massage

Bij deze massage komt niet alleen het gezicht maar ook de hoofdhuid, het decolleté, hals- en nekgebied uitgebreid aan bod. Er wordt zelfs aan de binnenkant van de wang gemasseerd (met handschoenen aan) om die vervelende hangwangen, neuslippenplooi en vouwen in de wang tegen te gaan. Juist door heel compleet de spierconditie te verbeteren, merk je na de massage direct al meer volume op. Vooral in het wanggebied is het resultaat direct voelbaar, heel bijzonder!
Eén massage is superfijn om te ondergaan en werkt als een onderhoudsbehandeling voor een mooie huid. Maar bij een massagekuur van 12 weken werk je effectief aan spierversteviging op de langere termijn.

12,5 jaar jubileum aanbieding

In juli bestaat 100% Beauty 12,5 jaar en dit wil ik graag met je vieren! Je kunt dit kwartaal gebruik maken van de jubileumkorting van 12,5%.
Dit jubileumaanbieding geldt t/m 30 september. 

Eén kennismakings Toning Up Massage 30 min van € 58,00 met de € 12,50 jubileumkorting voor € 45,50
(1 p.p.)

Toning Up Massage kuur van € 619,00 voor € 541,00

Uitleg Toning Up Massage Kuur

Help je gezichtsspieren verstevigen in 12 weken!
Ontvang 8 massages en geef je huid elke dag een boost met het Cellulair Energie Serum en de Moller visolie.
Door dagelijks je huid te ondersteunen met deze twee producten help je jouw huidconditie, de doorbloeding en zelfs de opbouw van sterkere spieren.

Hoe ziet jouw massagekuur eruit?
Week 1: 2 massages
Week 2: 1 massage
Week 3,5,7,9,12 : 1 massage

De eerste massage, maar ook de massage in week 5 en 12 zijn massage behandelingen van 60 minuten. De massage wordt dan uitgebreid naar een complete uursbehandeling. Met bijvoorbeeld een extra peeling, soft laser lifting, henna-verf of een ander volume onderdeel waar jouw huid blij van wordt (in overleg). Zo maken we jouw kuur helemaal op maat!
Overige massage behandelingen duren 30 minuten en bestaan uit een huidreiniging, de Toning Up Massage en een dagverzorging.

De jubileum korting van 12,5 % is geldig t/m 30 september 2022.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page