Skip to main content

Scrub voor je darmen

Het verbeteren van je gezondheid begint met mooie schone darmen. Wist je dat je jouw darmen een zachte scrub kunt geven met de cleansing cure van Laviesage?

Oerkracht uit de natuur

Het cleansing cure & mask is het ideale product om het lichaam diep te reinigen. Dit oerkleipoeder bevat een uniek en volledig  mineralencomplex en is van extreme fijnheid, waardoor het bijzonder goed contact maakt met de fijnste poriën van de darm. De allerkleinste deeltjes kunnen zelfs door de darmwand worden opgenomen. De “grovere” deeltjes, nog altijd zo’n 15-30 micrometer in doorsnee, hebben juist een scrubbend effect.

Klei drinken

Een enkele gram cleansing cure heeft al een raakoppervlak van maar liefst 800m2. Zo kan het iedere microscopisch kleine “welving” van het darmweefsel gemakkelijk volgen. Door het basische karakter van de klei werkt het ontzurend en heeft het een gunstig effect tegen de ontwikkeling van cellulite. Ook ondersteunt het een gezonde botfunctie door de mineralen die in de klei zitten. Je mengt het kleipoeder met water waarna je dit gedurende de dag opdrinkt. (Ik leg je het graag uit)

Dubbel Detox

Deze klei kan ook perfect uitwendig gebruikt worden om de poriën van de huid optimaal en superschoon te reinigen. Het masker maak je dan aan tot een papje (met wat druppels water) en dit laat je een half uur op de huid drogen, waarna je het afwast met water. Even op je huid een lekkere moisturiser smeren en je huid is niet alleen schoon, heeft een mooie fijne poriestructuur, maar voelt ook heerlijk zacht aan.

Tarieven

Cleansing cure 30 gram € 9,95
Cleansing cure 400 gram € 54,95


De cleansing cure is ook in tabletvorm beschikbaar.
De klei is dan samen met choline voor het reinigen van de lever gemengd.
180 tabletten € 44,90

Detox consult

Ben je benieuwd of deze detox vorm bij jouw past? Of wil je misschien eens kennis maken met een van de andere detox en cleanse producten die 100% Beauty adviseert? Maak een afspraak voor een vrijblijvend detox informatie gesprek.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page