100% Beautyblog

Meten is weten, laat jij je collageen ook meten?

13 april kun je weer gebruik maken van de collageen huid meting. Naat volume en stevigheid meten, kunnen we ook in kaart brenegn waarom jouw huid rood of trekkerig aanvoelt. Reserveer je plekje!

De collageen huidmeter

Jolanda is de accountmanager van de natuurlijke voedingssupplementen en zij begeleidt 100% Beauty met haar adviezen, inzichten en natuurlijk het in kaart brengen van alle huidlagen. Elke huidlaag heeft een specifiek doel en als er één ding altijd weer naar voren komt bij dit soort dagen is dat je bijna nooit teveel kunt doen voor een mooie huid. (bijna iedereen heeft wel tekorten)

metenisweten600x400jpg

Wat meten we eigenlijk? En wat kunnen we ermee?

 • Meting van de huidbarrière/bovenste huidlaag:
  Is je bovenste huidlaag goed gesloten, zodat je huid goed vocht vasthoudt? Bevat je huid voldoende juiste huidvetten om soepel en gezond te zijn? Heeft je huid veel te verduren gehad en is er stress zichtbaar in deze huidlaag? Of zijn er acne en onzuiverheden zichtbaar en hoe kunnen we dit het beste aanpakken.
 • Meting van je collageen gehalte/middelste huidlaag:
  Is je collageengehalte optimaal? Heeft je huid voldoende volume en vocht in de diepere huidlagen? Is er bijvoorbeeld veel stress zichtbaar in je huid en vertaalt dat zich naar minder goed collageenopbouw in je huid?
 • Meting van je bindweefsel/diepste huidlaag:
  Hoeveel bindweefsel heb je nog daadwerkelijk? Is er voldoende hechting tussen alle huidlagen en bevat je huid nog voldoende stevigheid om er op een natuurlijke manier mooi en stralend uit te zien.

  Met de waarden van deze meting krijg je een goed beeld wat de sterke en zwakke punten van jouw huid zijn. We kunnen hier het juiste behandelplan op aanpassen om samen het allerbeste uit jouw huid te halen.

Beautyfood advies

Op deze dag komen er ook altijd weer leuke en interessante beautyfoodtips voorbij en kun je lekkere gezonde hapjes proeven die goed zijn voor je collageen. Altijd leuk om van te leren en vaak doe je weer inspiratie op, om goed van binnenuit voor je huid te zorgen.

Voor een afspraak op de scandag bel of app je naar: 0622000022 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De scan is kosteloos en exclusief voor klanten van 100% Beauty. Wees er snel bij, want VOl is VOL.

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page