Skip to main content

Het ervaringsverhaal van Maria

Maria is een lieve klant van het eerste uur. Ze komt al vanaf het begin (sinds 2010) bij mij in de praktijk. Ik wil heel graag, natuurlijk met toestemming van Maria, haar bijzondere verhaal vertellen.

Vermoeid en rimpels

Maria kwam bij me in de praktijk en had zich al een behoorlijke tijd niet om zichzelf en haar huid bekommerd. Ze vertelde dat haar man, na een lang ziekbed, was overleden. Ze had hem liefdevol verzorgd, en daarbij weinig aandacht aan zichzelf en haar huid besteed. Ze had zichzelf, logisch ook, geheel weggecijferd. Nu wilde ze er graag weer uitzien als zichzelf.

 Collageen huid meting

Ze zat niet lekker in haar energie en ze stoorde zich steeds meer aan haar vermoeide huid en aan het ontstaan van rimpels. Haar verlangen was er weer jonger en frisser uit te zien. Na haar verhaal gehoord te hebben en een kritische blik op haar huid, heb ik een uitgebreid behandelplan uitgestippeld en haar direct uitgenodigd voor de collageen huidscan dag. Op deze dag leerde zij de sterke en zwakke kanten van haar huid kennen, maar ook de mogelijkheden om van binnenuit de huid te gaan opbouwen en te verbeteren.

 Een beetje teleurgesteld

Heel enthousiast is Maria van start gegaan met dit plan. Een mooie combinatie van behandelingen &  beautyverzorging en supplementen. Na een half jaar bleek echter dat er nog niet zo heel veel veranderd was. Heel jammer natuurlijk, en ze was ook best een beetje teleurgesteld. Na een nieuwe collageen huidscan dag zijn we meer de verdieping ingegaan en zijn we verder op de gezondheid door gaan vragen. Ik heb haar toen voorgesteld om nog drie maanden door te gaan met ons plan en we hebben toen extra darm opbouwende supplementen erbij ingezet. Gezondheid begint nou eenmaal in onze darmen.

Rimpels werden zachter en wat was ze blij

Na drie maanden kwam daar het omslagpunt, haar gezondheid verbeterde, haar huid werd strakker en rimpels werden zachter. Super fijn natuurlijk en ze was dan ook heel tevreden. Het bijzondere is nu dat Maria één van mijn grootste fans is geworden en ze stuurt zelfs vriendinnen naar mij door. Ik ben altijd heel trots, wanneer ze mij weer laat weten 10 jaar jonger te zijn geschat dan haar werkelijke leeftijd.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page