Telefonisch contact

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten in het instituut is voor mij een vanzelfsprekendheid. Daarom staat mijn telefoon gedurende de dag op stil. Wanneer je een boodschap voor me inspreekt probeer ik je zo snel mogelijk terug te bellen. Het is mogelijk een bel-advies afspraak te maken, dan hou ik mijn agenda vrij om je te woord te staan.

Belafspraak of afstandsmeting

Bij een bel-advies afspraak kan ik al je wensen met je doornemen. Het is zelfs mogelijk huidverzorging, beauty suppletie of de sensi balans middelen voor een goede weerstand voor je door te meten, zodat je ook thuis vooraf aan je behandeling aan jouw resultaat kunt gaan werken. Ik kan de nodige producten voor je posten zodat je snel kunt genieten van een mooie stralende huid.

Nooit eerder bij 100% Beauty geweest?
Virtuele Tour 

Klik hier voor de virtuele tour van 100% Beauty. Als je het erfje op gaat met de tour, kun je tevens binnen in het instituut een kijkje nemen!

Annulatie beleid

Bij 100% Beauty hanteer ik een annulatie beleid van 24 uur. Zeg je jouw afspraak af binnen deze tijd, dan ga ik kijken of ik jouw plekje kan opvullen. Als dit niet lukt bereken ik 50% van jouw behandeltarief.

Service uur

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten is voor mij een vanzelfsprekendheid en goede service is daar onlosmakelijk mee verbonden. Op dinsdag en donderdag kun je gebruik maken van het service-uur. Dat uur (van 12.30 tot 13.30 uur) hou ik mijn agenda helemaal vrij om optimale service te kunnen bieden. 

Direct telefonisch contact

Tijdens het service-uur kun je mij persoonlijk telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, voor overleg over een behandeling, voor advies en voor allerlei vragen die met 100% Beauty te maken hebben. Ook kun je in dat uur de salon binnenlopen om verzorgingsproducten op te halen. Het uur gebruik ik bovendien om jullie mails te beantwoorden.  

Als ik de telefoon niet aan kan nemen, spreek dan mijn voicemail in en dan bel ik je z.s.m. terug. Wanneer ik een dag niet aanwezig ben, bijvoorbeeld voor het volgen van een training of cursus, maar ook tijdens mijn vakanties, vervalt het service-uur uiteraard. Dat meld ik ruim van tevoren.         
VAKANTIE SLUITING ZATERDAG 17/12/21 T/M MAANDAG 3/1/22

Virtuele Tour van buiten naar binnen bij 100% Beauty

Klik hier voor de virtuele tour. Als je het erfje op gaat met de tour, kun je tevens binnen in het instituut een kijkje nemen.

Zomervakantie/sluiting

Van zaterdag 31 juli t/m dinsdag 17 augustus is de praktijk gesloten.

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page