Skip to main content

Veilig behandeld worden

Gezondheid en veiligheid

Om de gezondheid en veiligheid te waarborgen wordt volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten gewerkt. In het instituut staat een ProAir Hepafilter zuiveringsmachine en er worden antivirale oliën via een aromadiffuser in de behandel ruimte gebruikt.

Op afspraak en op tijd

Behandelingen worden alleen gegeven op afspraak.
Kom waar mogelijk alleen en op de de afgesproken tijd.
Ben je te vroeg: je kunt gebruik maken van de wachtruimte of het bankje voor de praktijk.

Gezondheidscheck

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C) 
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het coronavirus gehad (positief getest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (positief getest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Zodra je alle 5 vragen met NEE kunt beantwoorden, ben je van harte welkom. Is dat niet het geval, blijf dan thuis en maak dan een nieuwe afspraak.(hieraan zijn geen kosten verbonden)

Hygiëne

De gezondheidscheck doe ik zelf ook elke dag. Daarin neem ik ook mijn verantwoordelijkheid, en bel ik jou als ik de afspraak met je moet verplaatsen. Voel je welkom, ook al geef ik je géén hand bij ontvangst. Na binnenkomst was je jouw handen of desinfecteer je direct jouw handen. Deze kun je vinden bij de wastafel in de wachtruimte. 

Er wordt behandeld volgens de vernieuwde hygiëne richtlijnen. Je kunt je veilig ontspannen tijdens de behandeling. Ik draag een face shield of mondkapje. Na elke behandeling wordt de salon volgens de richtlijnen gereinigd en geventileerd.

Heb je vragen of wil je meer uitleg? Ik beantwoordt ze graag.

Registratieplicht

Er is een registratieplicht. Bij het maken van je afspraak worden je gegevens genoteerd. Het kan zijn dat je contactgegevens beschikbaar worden gesteld voor een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD.

in veilige handen

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page