Skip to main content

Ervaring bij de Sensi Balans afstandsbehandeling

Naam: Mevr. M.D. Hoetmer-Majoor

Ik wilde je heel graag mijn bijzondere ervaring vertellen, tijdens en na de sensi balans afstandsbehandeling. Denk omdat ik thuis was, alleen in mijn eigen omgeving met ontspannings muziek op de bank, toen durfde ik me te laten gaan en ik moest heel veel huilen. Omdat al mijn emoties loskwamen, werkte het heel goed, misschien wel beter dan de eerste keer bij de sensi behandeling in de salon.

Ik ervaarde veel oude pijnen in mijn lichaam, steken in mijn buik.die had ik al heel lang niet meer ervaren. Ook een strak gevoel op mijn borstkas en ribben. Bij de nek en schouder rechts, voelde ik oude pijnen die even opkwamen en daarna weer afnamen.

Het leek wel op een soort resetten van mijn lichaam. Heel knap van Cindia dat ze zoveel kracht op afstand kan over brengen. Ikben  heel blij dat ik dit heb mogen ervaren. Wat ik nog na de behandeling voelde was wat schokjes in mijn lichaam en linkerbeen.En vooral verlichting in mijn hele lichaam en weer meer energie. 

Cindia heeft na aanleiding van mijn keuzes van de kaarten die ik uit mocht kiezen.een fantastische olie voor me samen gesteld. Die ik iedere dag aanbreng, op de juiste plaatsen die ze aangegeven heeft. Ik voel me iedere dag nog sterker worden en heb mijn balans weer terug gekregen. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor, en vooral voor de liefdevolle nazorg van haar.

Deze behandeling gun ik iedere  vrouw die even uit balans is, net zoals ik was. Er is geen betere vrouw zoals Cindia om jouw daarbij te helpen.  En ook de uitleg vooraf via de telefoon met de kaarten uit kiezen, dat ging ook heel goed. Ze legde het me eerst heel goed uit, en ook de vragen wat mijn klachten waren. En waar mijn energie laag zat, dat heeft ze top gedaan. 

Nogmaals ik ben enorm opgeknapt en zoals ik al zei dat gun ik iedereen. Dankjewel lieve Cindia 

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page