Direct resultaat bij de volume behandeling

Naam: Marianne

Op het gebied van schoonheid ben ik altijd een beetje achterdochtig. Nieuw, mooi, gladder, strakker. Je kent ze wel. Maar ik was heel nieuwsgierig naar de No Needle Skin Boost van 100% Beauty. 

“Je kunt het wel een beetje voelen, maar het is goed te doen”, zei Cindia. Onder het mom van: wie mooi wil zijn moet pijn lijden, heb ik mezelf op haar behandelbank geworpen. 

Eerst even reinigen en vetvrij maken. Om vervolgens van start te gaan met mijn voorhoofd. Al snel gaven haar masserende vingers wat tintelingen en de 3e en laatste massage gaf zelfs een branderig gevoel. Bij de wangen bleef, tegen alle verwachtingen in, de tinteling achterwege. Op mijn bovenlip kwamen die weer om de hoek kijken. Maar Cindia heeft helemaal gelijk: het is prima te doen. De bijgeleverde waaier om mezelf verkoeling toe te wuiven liet ik links liggen. Het geheel nog even koelen en na 25 minuten was ik klaar en ik moet zeggen weer als nieuw.

Ik zag direct resultaat, mijn huid was echt gladder, mijn wangen roze en vol volume. Bij thuiskomst was mijn man, (nog veel kritischer dan ik zelf) ook verrast door de effectieve werking.

Nog wat na verzorging voor de komende dagen mee gekregen. Deze behandeling is zeker de moeite waard en door het effect niet alleen een boost voor de huid maar ook zeker voor je humeur!

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page