Wat ruikt je huis lekker!

Voor Kerst 2022 heeft Altearah een mooie diffusion cadeaubox samengesteld. Uniek omdat het niet in het bestaande assortiment zit, en ook uniek in kwaliteit en beleving. Deze Diffusion box van 3 mooie geuren geeft je balans en laat je huis heerlijk ruiken.

Cherish the moment

Altearah geurtherapie met de thema`s zuurstof, vitaliteit en vrede (smaragd groen, rood en blauw) samen met een mooie geursteen, zorgen voor de mooiste momenten in de aankomende december maand. Enkele druppels op de steen druppelen en genieten maar...

Waarom Smaragd groen, Rood en Blauw?

Deze drie kleuren weerspiegelen de emoties van het feestelijke seizoen. Smaragd groen geeft de zucht van het eind van het jaar weer. De basisbehoefte aan zuurstof om zich bevrijd te voelen en om de dynamische energie van Rood en de kalme, bedachtzame energie van Blauw te verwelkomen en in evenwicht te brengen.
Zoals een feestelijke avond met verschillende fasen, vertegenwoordigen de kleuren Smaragd groen, Rood en Blauw de verschillende emoties van de eindejaarsmomenten.

Smaragd groen is de basis voor het openstaan voor geluk en Rood staat voor de vitaliteit en vreugdevolle energie van de feestdagen. Blauw helpt bij gemoedsrust, kalmte, rustig samenzijn en mooie gesprekken met geliefden. Samen leiden deze drie kleuren en geuren je naar unieke en dierbare momenten met degene die je lief zijn.

Tarief Diffusion Box

De box bestaat uit drie mooie geuren en eén geursteen € 39,50

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page