Jong tot in je cellen

Innovatief is de aanpak met een nieuwe generatie verjongende huidbooster. De Forever Young aanpak! Door deze boosters in te zetten tijdens je soft laser lift krijg je een ware SUPER LASER behandeling. Je verlengt zo je telomeren. Telo wat? Ik hoor je denken.....

Telomeren

Telomeren. Heb je er al eens van gehoord? Telomeren bevinden zich in alle cellen van je lichaam. Het is een stukje DNA aan het uiteinde van elk chromosoom. Telomeren beschermen onze genen tegen beschadigingen en cellen delen zich, dus de telomeren ook. Deze telomeren worden tijdens iedere deling ietsje korter en van slechtere kwaliteit, en wanneer deze veranderen, dan wordt het beschermde uiteinde van je DNA dus ook korter.

Je bent dan minder beschermt, je cellen worden trager en huidveroudering licht op de loer. De lengte van al je telomeren hebben grote invloed op de veroudering van je huid. De huid verslapt sneller en collageen, dat zorgt voor een soepele stevige huid, vermindert helaas.

Er is hoop...
Er is Timeless

Nieuw vanuit mijn DermXpert opleiding, zijn werkzame en actieve genetische verjongers uit Spanje. Timeless, dat is de naam van de nieuwe bijzondere salonbooster die ik in kan zetten tijdens een licht behandeling. Door deze Timeless werkstof op de huid aan te brengen en direct te activeren met licht vanuit mijn soft laser, hersteld het de eigenschappen van je cellen die jouw cellen 10 jaar geleden hadden. Het maakt de huid jonger, gladder en hydrateert enorm.

Timeless booster voor thuisgebruik

timelessOok thuis is het mogelijk deze Timeless genetic anti-aging booster te gebruiken. Er is dan geen licht nodig om te activeren, omdat dit thuisserum een bijzonder transportsysteem bevat, waardoor het transdermaal werkt en exact bij de juiste diepe cellen aan komt. Door twee keer daags deze booster aan je huidverzorgingsroutine toe te voegen, krijgen je cellen meer vitaliteit, elasticiteit en stevigheid. Kortom het bevordert de verjonging!
Echt iets voor jou als je meer resultaat wilt behalen met jouw persoonlijke natuurlijke volume plan!

Lancering  >>>>> Super Laser Forever Young

Vanaf heden biedt ik je de mogelijkheid om een Super Laser kuur te boeken waarbij de Timeless Booster een onderdeel van jouw behandeling en thuisroutine wordt. Gun jouw huid het allerbeste en activeer jouw biologische huidverjonging nu.

Forever Young Kuur

De Forever Young Kuur bestaat uit 7 volume behandelingen gedurende 12 weken tijd en de Timeless booster als thuisserum.
Het is essentieel dit proces drie maanden te begeleiden omdat het echt minimaal 3 maanden duurt dit telomorenproces te verlengen en de cellen een ware verjonging te geven.

Jouw volume kuur gaat er dan zo uit zien:

Week 1 : Twee massage behandelingen Super Laser 45-60 minuten

Week
 2 & 3 : Eén massage behandeling Super Laser 30-45 minuten.

Week 5 : Eén Magneetveld Zuurstof/ Energie behandeling van 60 minuten inclusief Timeless salon booster. We geven de huid een ander soort energie impuls deze week om de huid even flink te activeren. Ook zuurstof in de huid helpt om verouderingsschade op te lossen.

Week 8: Eén massage behandeling Super Laser 30-45 minuten.

Week 12: Eén Grand Finale Treatment waarbij we de zuurstof magneetveldpeeling combineren met de Super Laser van 60 minuten.

                              +   +   +   +   +   +   +   +   +   +

Daar krijg je bij:
Het transdermale thuisserum Timeless ontvang je bij je eerste behandeling. Deze gebruik je gedurende deze kuur om twee keer daags je huid te boosten. (aanbrengen na het reinigen en onder al je andere huidverzorgingsproducten)

Tarief *

Het tarief van deze nieuwe natuurlijke volume kuur Forever Young, welke je huid activeert naar de huidconditie die zij 10 jaar geleden was is :
€ 715,00.

Wil je meer lezen over deze bijzondere Timeless werkstof die in deze kuur centraal staat? Mail me dan eventjes? Ik stuur je het  document met alle bijzonderheden van deze werkstof graag toe. Of lees de link van de leverancier hier.
Interesse om eenmalig deze Super Laser te ervaren? Ook dat is mogelijk!
Boek één keer een behandeling van 75 minuten. De Timeless booster als Forever Young salonbehandeling kun je dan ervaren, waarna je na je behandeling beslist of je de kuur gaat doen.

* Harsen/ epileren/ diepterreininig/ nodige peeling/ verfen/ henna verf is allemaal inclusief bij deze kuur.

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page