Derma-Cosmeceutical Nieuws

Ook PCA Skin staat niet stil. Dit najaar introduceren ze drie nieuwe huidverbeteringsproducten. Kom je gauw eens ervaren? Op de balie staan alle nieuwe producten van deze Derma-Cosmeceutical lijn voor je klaar.

Wat zijn nu eigenlijk Derma-Cosmeceutical producten

Je hebt er vast wel eens van gehoord, cosmeceuticals. Cosmetica met medische ingrediënten. PCA Skin gaat zelfs nog een stapje verder en noemt zichzelf derma-cosmeceuticals. Dat betekent dat de ingrediënten onderin de opperhuid terecht komen en zo de lederhuid (de huid waar o.a. collageen zich vormt) kan beïnvloeden.

Een voorbeeld om toe te lichten

Ik heb een afbeelding voor je gemaakt, om toe te lichten waar PCA Skin terecht komt in de huid. 
Het bovenste plaatje is de huid met alle huidlagen. Elke soort cosmetica werkt op de bovenste huidlaag, de opperhuid. Echter de opperhuid bestaat uit vijf kleine laagjes en de huid wordt opgebouwd vanuit de onderste laag van de opperhuid (van beneden naar boven).

Beneden in de huid (in de basaal cellenlaag) vindt de geboorte van nieuwe huidcellen plaats. In ongeveer 28 dagen schuiven deze gezonde huidcellen omhoog in de huid en worden ze steeds platter en laten ze uiteindelijk los als dode huidcellen.  

Hoe dieper een product komt bij de super levende huidlaag (dus dichter bij de basaalcellenlaag), hoe sterker de werking is voor alle huidlaagjes erboven en hoe beter het opbouwende signaal naar beneden (naar de lederhuid) kan plaatsvinden. En in de lederhuid vinden de meeste problemen plaats en worden de belangrijkste eiwitten zoals collageen gemaakt. Mega belangrijk dus voor een top resultaat!

Vergelijking met een trein

Om het even visueel te maken. Stel je drie verschillende treinen voor: een stoptrein, een sneltrein en een super snelle intercity.
Ik heb een zigzag lijn in drie verschillende kleuren gebruikt om te laten zien tot waar cosmetica producten in de huid werken en met welke trein ik elke cosmetica vergelijk.

Een product, zoals een stoptrein, kan een verzorgend product zijn die je in de supermarkt koopt.
Een product met meer therapeutische werkstoffen werkt als een sneltrein.
En PCA Skin kun je zien als een intercity. Niet alleen verzorgende, therapeutische maar ook medicinaal werkzame stoffen die diep en snel in de huid terecht komen.

huid

Dat brengt me uiteindelijk bij de nieuwe mooie producten van PCA Skin die voor een mooie gezonde huid zorgen en op alle huidlagen werken.

oatHyaluronic Acid Overnight Mask: 
Hyaluron masker met havermout. Doordat er hoog en laag moleculair hyaluron in dit nachtmasker zit, werkt het hydraterend bovenin de huid maar tevens diep in de huid. Het herstelt het natuurlijke plumping (volume) effect.
Tarief € 79,00

 

Daily Defense Mist
Hydraterende spray die de huid beschermd tegen omgevingsfactoren zoals blauw licht, vrije radicalen en milieu vervuiling.
Dagelijks 2 ã 3 spraytjes over je SPF geeft instant hydratatie aan de huid.
Tarief € 59,50

peptidenExlinea Pro Peptiden serum
Ontdek de nieuwe ExLinea Pro peptide serum, jouw eigen ''botox in a bottle'' voor thuisgebruik. Dit geavanceerde serum bevat een Peptide-Pro Complex: dé baanbrekende ingrediëntenmix die expressielijnen, veroorzaakt door veelvuldig lachen en fronsen, zichtbaar laat verminderen!
Tarief € 159,00

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page