Collageen Glow

Direct een strakkere, gladdere en frissere huid? De No Needle Skin Boost PRX-Therapie activeert in korte tijd de collageen regeneratie processen in de huid en geeft je een instant volume boost en mooie huid glow!

Massage behandeling

Door het aanbrengen en inmasseren van een skin boost activator, stimuleren we de regeneratie processen in de huid. De fibroblast cellen krijgen een intense boost waarbij de huid voller wordt, lijntjes zachter, en de huid er gezond en stevig uit gaat zien. De diepere huidlagen (waar ons collageen zich bevind) krijgen een prikkel zich te vernieuwen.

25 minuten boost

Deze korte behandeling kan zelfs in je lunchpauze geboekt worden, omdat de huid er direct mooi uit ziet en direct begint te hydrateren. Door de boost meerdere keren achter elkaar in te zetten, krijgt de huid meerdere keren een signaal tot celvernieuwing! De huid wordt aangezet tot de aanmaak van collagene en elastine vezels, zij wordt gladder, voller en steviger en rimpels zijn minder zichtbaar.

Eens ervaren?*

Wil jij deze Collageen Glow eens ervaren? Vraag er dan naar bij jouw persoonlijke huidbehandeling, dan eindig ik jouw behandeling met deze booster.

Kom je ;liever los boosten?
Ook dat is mogelijk!
De No Needle Skin Boost is een korte behandeling van 25 minuten en heeft een tarief van € 99,00. Tot 28 februari kun je zelfs van het actietarief gebruik maken als je deze boost in een Mini-Kuur boekt. Je komt dan 3 weken achter elkaar voor het scherpe tarief van € 199,00. Door deze Lift 3 keer achter elkaar te doen, activeer je jouw collageen voor langere periode en heb je ook veel langer plezier van je mooie huid.

Mogelijkheid

Red je het niet om deze boost voor 28/2/23 te boeken maar wil je toch gebruik maken van de aanbieding? Boek je kuur dan in maart of april maar reken je kuur voor 28/2/23 af, dan kun je alsnog profiteren van dit aanbod.

* Na de behandeling krijg je verzorgingszakjes nazorgcreme en serum mee. Deze mag je onbeperkt smeren om het boost proces te ondersteunen. Het is mogelijk dat de huid na de behandeling heel licht gaat schilferen.

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page