Skip to main content

Anti-Aging

BioSkinJetting natuurlijke rimpelcorrectie

BioSkinJetting is de biologische behandeling om rimpels en lijnen te verminderen en verzachten. Deze natuurlijke en plaatselijke rimpelcorrectie methode is een van de Needling technieken van 100% Beauty.  De werking is geheel gebaseerd op het zelfhelend vermogen van de huid en gaat de strijd op een biologische manier aan tegen rimpels en lijnen.

Collageenaanmaak

Door het gebied direct onder de rimpel te activeren met een zeer fijn naaldje, wordt de huid aangespoord nieuw jong weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpels en lijnen helpen opvullen met je eigen collageen. Deze techniek kan aan je persoonlijke huidbehandeling toegevoegd worden of aan een andere Needling behandeling. Langdurig resultaat behaal je door deze techniek in kuurverband te volgen.

Resultaten natuurlijke rimpelcorrectie*:

  • Vermindert kraaienpootjes
  • Verzacht lijntjes bij de frons, bovenlip en wangen
  • Geeft een zachtere neus-lippenplooi
  • Verzacht diepe rimpels gezicht

* Resultaten geheel afhankelijk van jouw natuurlijke regeneratieproces.
Bij deze techniek start je 4 weken vooraf aan je behandeling met het Rood Fruit Collageen supplement.

Nimue Fruitzuur Peeling

De Nimue Peel anti-aging behandelingen geven je huid directe hydratering, versteviging en een frisse uitstraling. Behandelingen met cosmeceuticals, actieve en therapeutische ingrediënten van verschillende fruitzuren, charcoal, phytotherapie en homeopathie werken  intensief reinigend en geven je huid een mooie gezonde uitstraling.

Werking

De Nimue fruitzuur gezichtsbehandelingen werken op huidvernieuwing, huidverjonging, herstel van zonschade en huid-bescherming. Door het toevoegen van superfluids aan de behandelingen wordt elke behandeling op maat gemaakt en werken ze actief op het zelfhelend vermogen van de huid. 

Peeling

Peeling

Een peeling activeert je huid om zich te vernieuwen van binnenuit en geeft je direct een gezonde jongere huidteint. Een peeling wordt op maat voor je gemaakt en is mogelijk met medicinale zuren, fruitzuren of met biologische kruiden. Ze ruimen de bovenste dode huidcellen op en de huid wordt gestimuleerd collageen op te bouwen.

PCA SKIN
Peeling met medicinale zuren

De PCA Skin Resurfacing peelingbehandeling biedt je een unieke huidbelevenis en direct een gezondere egalere huidteint. Deze anti-aging peeling activeert je huid zich te vernieuwen van binnenuit. De peeling pakt pigmentvlekken en schade in de huid actief aan. Naast de intensieve werking in de diepere huidlagen, helpt het je je huid op natuurlijke manier verstevigen. De peeling wordt vaak gecombineerd met bindweefselmassage.
Lees meer over de PCA SKIN Peeling

NIMUE
Peeling met fruitzuren

De Nimue fruitzuurpeeling geven je huid directe hydratering, doorbloeding en een frisse uitstraling. Deze milde huidverbeteringspeeling werkt actief reinigend, porieverfijnend en structuurverbeterd. De Nimue peelings werken als een ware vitaminebooster en geven je huid een mooie gezonde uitstraling. Na de peeling volgt vaak een ronde hydratatie.
Lees meer over de Nimue Peeling

MEDEX
Bio-Kruidenpeel

De Medex kruidenpeeling is een ware wellness behandeling. Deze zachte peeling geeft je direct een mooie glow en frisse huidteint. In deze massage behandeling wordt de huid op verschillende manieren gereinigd en gevoedt, wat een ultiem royaal huidgevoel oplevert.
Lees meer over de Bio Kruidenpeel

PCA SKIN Remmend op huidveroudering

Behandelingen met Retinol, medicinale zuren, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine C trappen op de rem van de huidveroudering. Voor deze persoonlijke anti-aging peeling behandeling wordt feedback aan je gevraagd om zo de optimale combinatie van actieve en verjongende werkstoffen te gebruiken zodat je stralend het instituut verlaat.

Intensief maar veilig

Doordat de bijzondere werkstoffen van PCA in laagjes werken, is de behandeling veilig maar toch intensief. Hydratering, egalisering en een jongere uitstraling zijn het directe resultaat. Huidverbetering van binnenuit!

Anti-aging voor een jonge en frisse uitstraling

De gezichtsbehandelingen voor anti-aging van schoonheidssalon 100% Beauty in Huizen zorgen ervoor dat de huid er stralend en jeugdig uitziet. Het vochtgehalte is optimaal hersteld en fijne vochtlijntjes verdwijnen. Preventief stimuleren we alle huidprocessen om er zo lang mogelijk mooi en jong uit te blijven zien.

Persoonlijk anti-aging plan 

Voor het werken aan anti-aging volg je jouw persoonlijke op maat gemaakte 100% Beauty Totaalplan gericht op het vertragen van huidveroudering. Dit plan bestaat uit innovatieve methoden voor anti-aging in combinatie met hoogwaardige producten en lifestyle advies voor thuis.

Resultaten anti-aging gezichtsbehandelingen

  • Zorgt voor een jongere uitstraling
  • Stimuleert collageen en elastine
  • Egaliseert de huid
  • Verbetert de huidtextuur
  • Verheldert de huidteint
  • Hydrateert de huid
  • Verstevigt de huidvezels
  • Ontspant de gezichtscontouren

Mogen we je snel verwelkomen bij ons schoonheidsinstituut 100% Beauty in het Gooi?

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page