Behandelingen

Persoonlijk advies

Iedereen is anders, en zo is ook iedere huid anders. Bij de een snákt de huid naar vocht of is de huid juist vet, bij de ander is de conditie van de huid zo uit balans dat de huid allerlei oneffenheden vertoont. En dan speelt natuurlijk bij velen ook huidveroudering een rol.
We willen er allemaal maar wat graag stralend uitzien, toch? En dat kan! Bij 100% beauty gaan we ervan uit dat schoonheid van binnenuit komt. Die filosofie vertaalt zich in persoonlijke benadering, een persoonlijk plan van aanpak, eventueel met ondersteuning van voedingssupplementen.

Kennismakingsgesprek

Wil je weten wat voor jouw huid het beste is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een huidanalyse. Of loop eens binnen in het serviceuur. Aan de hand daarvan, en je specifieke wensen, adviseren wij welke behandeling – eventueel in kuurvorm – het beste resultaat biedt. Een persoonlijk advies of kuurplan is speciaal op maat gemaakt voor je. Soms is het inzetten van onze innovatieve thuisverzorgingsproducten al toereikend, voor een ander is een uitgebalanceerd kuurplan noodzakelijk om het gewenste resultaat – met langdurig effect – te bereiken.

Op natuurlijke wijze

100% beauty heeft zich gespecialiseerd in innovatieve behandelmethoden die er alle op gericht zijn de huid te verbeteren, te verstevigen en te verjongen, zonder gebruik te maken van injectables. Voor het meest langdurige resultaat kiezen wij bij 100% Beauty zowel voor inwendige als uitwendige behandeling, zeker wanneer het gaat om anti-aging en natuurlijke huidverjonging

Een gezond en jeugdig uiterlijk begint bij 100% Beauty.
Cindia van der Kroft van 100% Beauty nodigt je dan ook graag uit voor een gratis kennismakings-gesprek en huidanalyse.

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page