Skip to main content

Mesoporatie moisture therapie

De meso moisture behandeling geeft je huid onmiddellijk meer vocht en een sterk verbeterde spankracht. Meso geeft een direct zichtbare volume en vocht boost zodat langdurige resultaat bereikt wordt. Mesoporatie werkt tot in de diepste lagen van de huid sterk vochtregulerend. Daar wordt de huid gevoed met  bouwstoffen zoals hyaluron en vitamines zodat intensieve hydratatie en optimale voeding de huidbarriere sterker maken.

Zichtbaar en langdurig resultaat

Daar waar het effect van serums en maskers ophoudt, begint de werking van mesoporatie. Deze naaldloze therapie brengt de werkzame huidcocktails door de opperhuid tot in de lederhuid door middel van zachte elektrische impulsen. Ter vergelijking: een serum of masker dringt slechts voor 4% in de bovenste huidlaag door (opperhuid) en kan de diepere huidlaag (lederhuid) niet bereiken. Mesoporatie daarentegen wordt voor 64% in de opperhuid opgenomen en zelfs ook voor 64% in de lederhuid: precies daar waar alle belangrijke opbouwende processen zich afspelen zoals de aanmaak van nieuw huideigen hyaluron en collageen.

Mesoporatie aanbevelingen:

  • De vochtarme huid
  • Als je een vochtbooster kan gebruiken
  • Voor een direct oppepper (feestje)
  • De perfecte start bij anti-aging
  • Futloze huid, rokershuid
  • Droge huid met fijne lijntjes

Wil je behalve een vochtboost ook volume in je huid? Neem dan eens een kijkje bij de volume boost behandeling: Micro Meso behandeling.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page