Balans Therapie

Hoe fijn is het als jij lekker in je vel zit? Als je bruist en vol energie zit, en ook je huid er stralend en jong uit ziet? In de balans behandeling geef ik jouw energie nivo een boost en kun je alles wat je niet meer dient heerlijk opruimen.

Energie

Alles bestaat uit universele energie en trilling. Zo ook jouw lichaam. Ons lichaam is het geschiedenisboekje van alles wat je meegemaakt hebt, soms is dit veel en kunnen er blokkades ontstaan in ons energiesysteem. Op deze blokkades kan de balans behandeling jou ondersteunen zodat je weer meer in je kracht komt.

Meten en technieken

Bij de balans behandeling maak ik gebruik van de BioSensor meet methode en de Sensi Therapie balans en coach technieken. Elke behandeling bestaat uit verschillende stappen. Door met de BioSensor te meten waar jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt volgt een persoonlijke balans behandeling.

Persoonlijk- in de praktijk- op afstand

Juist omdat je elk moment anders in je energie zit, kan het zijn dat de BioSensor ook elke keer andere behandelonderdelen aangeeft die voor jou het meest nodig zijn. Ook vraag ik je vooraf aan de behandeling of je een intentie of wens hebt waar je mee zou willen werken. Elke behandeling start met een afstemming op jouw energie, je energie laten stromen, waarna een behandeling volgt. Het is zelfs mogelijk sensi-therapie op 1,5 meter afstand te doen.

Gevoeligheden opsporen

In de behandeling zitten geregeld merediaan drukpunten, die zacht of intensiever worden aangeraakt. Het is mogelijk voedingsintolerantie`s door te meten of ondersteunende remedy druppels of een persoonlijk balans olie in te zetten. Alle onderdelen zijn er op gericht om gevoeligheden op te sporen, onbewuste thema`s bewust te maken of blokkade`s helpen oplossen. 

Zelf helend vermogen

De behandeling is erop gericht om je energie te verhogen en jouw zelfhelend vermogen te activeren, waardoor je beter in je vel gaat zitten en waarbij we jouw cellen helpen opladen. De meeste mensen ervaren direct al een stukje rust en ruimte en de behandeling kan best een tijd doorwerken. Ik raad dan ook aan de behandeling te plannen op een dag dat je geen belangrijke dingen te doen hebt en je kunt afstemmen op waar jij nu het meest behoefte aan hebt. 

Op afstand

Doordat de behandeling werkt met energie en intentie kunnen heel veel onderdelen van de Balans behandeling ook op afstand ingepland worden. In een kort telefoongesprek leg ik uit wat ik voor je ga doen en we maken een afspraak wanneer de behandeling kan plaatsvinden. Op het tijdstip van de afstandsbehandeling vraag ik je, om een ontspannen en warm plekje op te zoeken en 45 minuten lekker te voelen en te relaxen. Je mag vooraf aangeven wat jouw intentie is met deze behandeling.

Door op dat tijdstip af te stemmen op jouw lichaams energie ga ik met de BioSensor vragen wat ik voor je mag doen, en de onderdelen die eruit komen, die ga ik op afstand aan je geven. Er kunnen antwoorden of inzichten bij mij en bij jou ontstaan en energie kan beginnen te stromen. Vaak voelt dit heel ontspannen en soms komen zelfs oude pijntjes omhoog, waarna je dit kunt loslaten.

Juist door het loslaten van het oude en toelaten van het nieuwe krijgt jouw energie nivo een heerlijke boost. In een tweede keer contactmoment vertel ik je wat ik heb mogen doen voor je en kunnen we bespreken wat jij hebt ervaren. 

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 11:00 - 21.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 10:00 - 17.00

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page