Skip to main content

Huidversteviging

SpierLifting

SpierLifting is de nieuwste methode om je huid te verbeteren, de gezichtspieren te verstevigen en je rimpels te verzachten. Door de inzet van SpierLifting verbeter je tevens alle volume eiwitten in de huid zoals collageen, elastine en hyaluronzuur.

Nieuwe vorm van huidverjonging

Bij 100% Beauty zijn de verjongende huidbehandelingen altijd gericht geweest op de aanmaak van collageen, elastine en versterking van bindweefsel. De verminderde aanmaak en mindere kwaliteit van deze weefsels is een belangrijke oorzaak van huidveroudering, huidverslapping en het ontstaan van rimpels.

Vegeten word vaak dat de spierconditie en spiertonus ook van invloed is op verslapping. De gezichtsspieren bevinden zich onder de  huidlagen waar o.a. het collageen zich bevind en wanneer je dit verbeterd, verbeter je eigenlijk alle volume processen. Het grote voordeel ook bij het werken op spieren is, dat spieren je hele leven lang zich kunnen herstellen en getraind kunnen worden. De aanmaak van collageen en elastine daarin tegen neemt af en houdt een keer op, dit neemt al af vanaf ons 25ste levensjaar.

BMS Nazarov Mechanische Spiertraining

De Nazarov BMS methode is een effectieve spierlifting die de oorspronkelijke vorm van de gezichtsspieren herstelt en zo rimpels vermindert. Deze zeer precieze vorm van trilling en massage is ontwikkeld en gepatenteerd door Dr. Nazarov, medisch directeur van het Olympisch Gymnastiekteam van de USSR in de jaren 80. Het is een 100% niet-invasieve , aangename behandeling en de resultaten zijn merkbaar vanaf de eerste sessie.

De Nazarov BMS-behandeling slaagt erin om alle spieren van het gezicht snel en effectief te trainen door middel van biomechanische stimulatie. Deze behandeling is tot 100 keer effectiever dan welke handmatige oefening dan ook en bereikt ook spieren die met andere methodes moeilijk te trainen zijn. De spieren van het gezicht zullen een omkering van de effecten van de tijd laten zien, zowel in de vorm als in de kwaliteit van de huid van het gezicht, en daarom bereiken we een echte en natuurlijke gezichtsverjonging.

Naast dat de spieren zich door de behandeling weer in hun natuurlijke vorm en tonus herstellen wordt ook de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine verhoogd.

45 minuten

Een Nazarov BMS behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij worden hals, decolleté, nek, gezicht, oren en hoofdhuid behandeld, waarbij extra aandacht aan de probleemzones gegeven wordt. Het volgen van een trainingskuur van minimaal 8 behandelingen in 4 weken tijd geeft een langdurig versterkend effect.
Na het volgen van een kuur is het advies om eens in de 4–6 weken een onderhoudsbehandeling te doen.

 

Jij bent uniek en zo ook jouw huidbehandeling

Bij 100% Beauty in Huizen maak ik jouw behandeling helemaal op maat. In een voorbereidend gesprek vraag ik wat je wensen zijn. En ik bekijk je huidconditie om de allerbeste behandeling voor jouw huid te maken. Je kiest enkel de tijdsduur waar je zin en tijd voor hebt en elke specialiteit die nodig is zetten we in. Ook alle extra`s zoals verven, harsen is inclusief.

Voorbeeld opbouw persoonlijke huidbehandeling 

Stel je komt binnen en je huid is vochtarm en trekkerig. Je stoort je aan kleine rimpeltjes en je ziet dat je ogen er wat vermoeid uitzien.  Je hebt ook behoefte aan een stukje ontspanning. Daarbij geef je aan dat je 75 minuten de tijd hebt. 
Een behandeling gaat er als volgt uit zien:

  • Innerbeauty Ritueel 
  • Huidanalyse en warm aroma huidcompres
  • Zachte hydraterende huidreiniging
  • Milde enzympeeling
  • Nakijken van de huid op haartjes en onzuiverheden
  • Energie behandeling met de soft laser lifting voor het gezicht en ook de huid rond de ogen krijgt een energie stimulerende ooghuidbehandeling
  • Elastine Inplant behandeling onder de warme rode lamp.
  • Aansluitend een hydraterend collageen vliesmasker
  • Tijdens de lampbehandeling en/of masker volgt een relaxerende schouder nek massage
  • Dag of nachtverzorging

Eens per 6-12 of 18 maanden

Als je flink op de rem van de natuurlijke veroudering wilt trappen raad ik je aan om eens per periode je huid een boost te geven. We blijven per slot van rekening ouder worden en onze huid heeft steeds meer aandacht nodig. Ik raad ik je dan aan om een natuurlijke verjongingskuur te volgen om het collageen in de huid intensief te stimuleren. Je huid is nu actief volume aan het opbouwen op een natuurlijke manier. Daarna kun je met de persoonlijke onderhouds volume behandelingen je huid weer optimaal ondersteunen.

Magnetic Infusion Therapie geeft je huid zuurstof en er direct jonger uitzien. Bij deze heerlijke en ontspannen massage behandeling combineren we magnetisch veld therapie met spiertraining en Led kleuren therapie. Er worden werkzame stoffen in de huid gesluisd om de huid intens en diep te voeden of te ontspannen. Het energie en zuurstof niveau van de huid verhoogd en het verouderingsproces wordt op een natuurlijke manier tegen gegaan. Het apparaat werkt als een ware gezondheidsessie voor je huid.

Collageen productie

Bij het verouderingsproces kan de huid tussen de 20% en 80% van haar stevigheid en elasticiteit (collageen en elastine) verliezen. Dit zie je o.a. aan de toename van rimpels en fijne lijntjes. Ook de huidbarriére wordt zwakker waardoor roodheid en irritatie zichtbaarder wordt. Wanneer de Infusion wordt ingezet herstellen we de huid en maken we haar weer sterker, energieker en stimuleren we de aanmaak van nieuw collageen en elastine. 

Resultaten Magnetic Infusion:

  • Jongere uitstraling
  • Frissere en gezonde huid teint
  • Bevordert collageen en elastine productie
  • Ontspant de huid (soort botox ontspan effect)
  • Versterkt de gezichtsspiertjes
  • Bouwt de huidbarriere op 
  • Verhoogt het energie niveau van de huid
  • Optioneel kan de infusion peeling worden ingezet voor een mooie gladde huid. (soft dermabrasie)
  • Bij een persoonlijk kuurplan van 5 behandelingen is het verstevigende resultaat ongeveer 3-5 maanden zichtbaar
  • Geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid

Een energieke huid met meer spankracht en vollere wangen dat is het resultaat na het inzetten van deze biologische volume techniek MesoBoosting. Door de huid een cocktail van huideigen revitaliserende werkstoffen aan te bieden met Micro Meso krijgt de huid het bekende ‘plumping’effect. Volume en energie zijn direct zichtbaar en voelbaar in je huid en collageen aanmaak is aan het werk.

Effectiever dan crème en gezonder dan botox

Het boosten van je eigen collageen en het aanbieden van hyaluronzuur, aminozuren, vitamines en mineralen zorgt ervoor dat de huid zelf collageen aan gaat maken en aan het werk gaat met deze stoffen. Hyaluron kan tot 1000 x zijn eigen volume vasthouden aan vocht, wat een enorme vochtboost geeft.
Eenmalige behandeling geeft een boost voor een tweetal weken. Wanneer er een vijftal behandelingen worden ingezet in 5 tot 10 weken tijd heb je soms wel tot 6 maanden plezier van je stevige en gehydrateerde huid.

Lees ook het artikel op Vivonline over het boosten van je collageen.

No Needle Skin Boost

Direct een strakkere, gladdere en frissere huid, dat ervaar je na de No Needle Skin Boost behandeling. Door het aanbrengen van een skin boost activator, activeren we direct de regeneratie processen in de huid. De huid krijgt een intense boost waarbij de huid voller wordt, lijntjes zachter, en de huid er gezond en stevig uitziet.

Half uur boost

De No Needle Boost behandeling is een korte behandeling die zelfs in je lunchpauze geboekt kan worden, omdat de huid er direct mooi uit ziet. Door de boost 3 tot 5 keer achter elkaar in te zetten, vernieuwt de huid zich en wordt de huid aangezet tot de aanmaak van collagene en elastine vezels. De huid wordt gladder, voller en steviger en rimpels en verslapping zijn minder zichtbaar.

Eens per half jaar

De behandeling kan heel mooi als oppepper gebruikt worden door het directe opspannende effect op de huid. Mooier en duurzamer resultaat wordt verkregen door het in kuurverband in te zetten. Bij een kuur van vijf keer, werkt dit verstevigende effect zeker vijf tot zes maanden door. 

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page