Referenties / Klantenervaringen

Needling ervaring

Naam: Annemieke

Vorige week heb ik een needling behandeling bij Cindia ondergaan. Deze behandeling vind ik altijd wel een beetje spannend, maar het is echt de moeite waard. Ik heb inmiddels een aantal Needling behandelingen gehad afgewisseld met de peelings van PCA. En…ik ben fan! De behandeling zelf begint met een reiniging, enzympeeling (natuurlijk kijkt Cindia altijd eerst naar je huid en wenkbrauwen ;-))

Heel fijn is dat Cindia precies uitlegt wat ze gaat doen en wat je kan verwachten. Voorzichtigheid en hygiëne staan voorop (dat vind ik bij dit soort behandelingen het allerbelangrijkst). Het needlen zelf is goed te doen,…het enige is een beetje prikkend gevoel. Tijdens het needlen worden speciale cocktails van werkstoffen gebruikt, afgestemd op mijn huid.

 Om de behandeling af te sluiten, krijg je een alginaat masker met thee en algen, (haalt de brand eruit) ondertussen dat dit masker hard wordt, worden je handen gemasseerd. Heerlijk, na stiekem toch wat aanvangsstress voor deze pittige behandeling. 

 Conclusie: Needling is eigenlijk als behandeling zelf helemaal niet zo hardcore en best goed te doen. Door het masker, de voorbehandeling en de massage van je handen is het toch heel aangenaam. Na het masker is de ergste roodheid al weggetrokken en zie je er mooi doorbloed uit.

Na een paar dagen hydrateren ben ik langzaam weer begonnen met het toevoegen van extra werkstoffen (vit C, peptides). De schilfertjes (komen na paar dagen) heb ik met de enzympeeling weggehaald. Het echte resultaat is natuurlijk pas over een paar weken zichtbaar maar ik ben nu al enthousiast ;-)

En nog een tip om je huid voor te bereiden: je kunt een paar weken van te voren (en natuurlijk ook erna nog een tijdje) starten met de Laviesage Skollagen collageen als voedingssupplement, dan heeft je huid ook de voedingsstoffen om zich te herstellen. 

Deel dit artikel

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit
Ik ga akkoord met Gebruiksvoorwaarden
Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page