Behandelingen voor huidversteviging

 • Home
 • Behandelingen
 • Huidversteviging

Huidversteviging voor een mooie jonge huid

De behandelingen voor huidversteviging van schoonheidssalon 100% Beauty in Huizen zorgen ervoor dat de huid zich jonger gaat gedragen. De huid krijgt een boost aan energie en stimulatie om nieuwe jonge stevige cellen aan te maken zodat fijne lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en de huid er compacter en steviger uit gaat zien. Je ziet er jonger uit en je huid straalt.

Persoonlijk plan voor huidversteviging

Voor het werken aan huidversteviging volg je jouw persoonlijke op maat gemaakte 100% Beauty totaalplan gericht op het stimuleren van het huidvernieuwingsproces. Deze aanpak bestaat uit doeltreffende huidverstevigende gezichtsbehandelingen in combinatie met beautysupplementen en therapeutische cosmetica voor dagelijkse (thuis) motivatie.


Resultaten huidversteviging

 • Stevige en veerkrachtige huid
 • Stimuleert collageenaanmaak
 • Vermindert rimpels en lijntjes
 • Herstelt het volume van de huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Betere doorbloeding
 • Jongere uitstraling

Dames zien wij jou snel voor een persoonlijke aanpak huidversteviging bij onze Beautysalon in Huizen?

Deel dit artikel

Referenties

 • Naam: Nathalie

  Ik heb de sensi balans afstandsbehandeling gehad. Meer in mijn kracht staan was mijn thema. het heeft mij zeker geholpen. De heerlijke olie die Cindia samengesteld heb, heb ik in het begin elke avond voor het slapen gaan gesmeerd. En nu gebruik ik het alleen als ik voel dat ik het nodig heb.

  Lees verder

 • Naam: Mevr. M.D. Hoetmer-Majoor

  Ik wilde je heel graag mijn bijzondere ervaring vertellen, tijdens en na de sensi balans afstandsbehandeling. Denk omdat ik thuis was, alleen in mijn eigen omgeving met ontspannings muziek op de bank, toen durfde ik me te laten gaan en ik moest heel veel huilen. Omdat al mijn emoties loskwamen, werkte het heel goed, misschien wel beter dan de eerste keer bij de sensi behandeling in de salon.

  Lees verder

 • Naam: Patricia

  Na een moeilijk en zwaar jaar (6 mnd chemo en 3 zware operaties) zag mijn huid er niet zo goed meer uit. Ik wilde hier graag iets aan doen, alleen op een natuurlijke manier, en dat is Cindia gelukt!

  Na een intake gesprek waarbij zij goed geluisterd heeft wat ik verwachtte van de behandeling en welk effect ik het liefst had, heeft ze daarna mijn huid goed bekeken, en gezien mijn geschiedenis, afgestemd op wat mijn voor huid , op dat moment verdraagzaam was.

  Lees verder

 • Naam: Marianne

  Op het gebied van schoonheid ben ik altijd een beetje achterdochtig. Nieuw, mooi, gladder, strakker. Je kent ze wel. Maar ik was heel nieuwsgierig naar de No Needle Skin Boost van 100% Beauty. 

  “Je kunt het wel een beetje voelen, maar het is goed te doen”, zei Cindia. Onder het mom van: wie mooi wil zijn moet pijn lijden, heb ik mezelf op haar behandelbank geworpen. 

  Lees verder

 • Naam: Joyce

  ​Cindia is vrouw met een missie: je huid verjongen op een zachte manier. Dit pakt ze stapsgewijs aan van binnenuit door gerichte voedingssupplementen en van buitenaf door effective behandelingen met natuurlijke producten. Ik vind deze natuurlijke aanpak heel slim & prettig. Cindia heeft oprechte interesse voor wat ze doet, is energiek en zorgzaam. Een top & eigenwijze schoonheidsspecialiste! 

  Lees verder

 • Naam: Jet Parlevliet

  Mijn eerste Access Bars ervaring bij 100% Beauty: Nieuwsgierig arriveerde ik over de heide in het mooie Huizen. Bij het betreden van de salon werden alle zintuigen welkom geheten. Een royale ruimte met serene sfeer, subtiele belichting, heerlijke geur en vriendelijke eigenaresse.

  Nadat Cindia kort en bondig vertelde over de ontspannings behandeling en een heerlijk kopje kruiden thee mocht ik plaats nemen op de voorverwarmde behandel stoel, nu kon het grote genieten gaan beginnen. En wat een bijzondere ervaring! Onbeschrijflijk eigenlijk. Een diepe ontspanning van lichaam en geest die mij heeft gereset. Een essentiele apk! Een absolute aanrader om jezelf kado te geven. 

  Lees verder

 • Naam: Annemieke de With

  Een paar dagen geleden mocht ik kennis maken met de nieuwe biologische kruidenpeeling van 100% beauty. De afgelopen jaren heb ik al aardig wat peelings mogen ervaren dus bij deze wat voor en tegens: een groot voordeel is dat deze kruidenpeeling heerlijk is om te ondergaan.

  Lees verder

 • Naam: Marga

  Met Cindia ben ik altijd bezig om mijn huid zo jong en mooi mogelijk te houden. We doen bijvoorbeeld geregeld een bindweefselmassage gericht op versteviging  en contourverbetering wat mij altijd enorm bevalt. Ik merk daarvan dat mijn gezicht hierna heel erg is opgeknapt. Mijn wangen zijn dan lekker doorbloed (alsof ik weer 20 ben!).

  Lees verder

 • Naam: Anja Reinders
  Leeftijd: 53

  Ik heb de laatste weken een bindweefsel massage voor gezicht en hals ondergaan. Dit heeft heel goed gewerkt voor de stevigheid van mijn huid. Samen met aanvullende voedingsuplementen zie ik mijn huid steeds beter worden en krijg ik daar ook complimenten over. 
  Ik ben heel tevreden met de adviezen van Cindia, er is altijd wel een bestaande of nieuwe behandel methode die goed werkt op mijn huid. Daarnaast is de sfeer altijd heel relaxed en gevoel van persoonlijke aandacht heel groot.

  Lees verder

 • Naam: Amna
  Leeftijd: 59

  Ik vind het heel fijn om naar Cindia te gaan, omdat zij in eerste instantie tijd en aandacht voor mij heeft. En daarnaast heel goed weet waar zij mee bezig is en daardoor heel goed advies kan geven. Met de aanschaf van nieuwe producten laat Cindia mij ook vrij om een keuze te maken die bij mij past. Voor mij is een bezoek aan de salon even een moment voor mijzelf

  Lees verder

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL001984456B94

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag 11:00 - 18.00
Vrijdag 9:00 - 17.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright @ 100% Beauty

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page